Τυχεροί με... Πίττα, Χάμπο και Σαχάρ! (ΦΩΤΟΣ)

Ενημέρωση από τον Απόλλωνα, με την οποία σημειώνει πως φίλοι της ομάδας γευμάτισαν με Χάμπο, Πίττα και Σαχάρ σε μια όμορφη κίνηση από πλευράς της ομάδας να φέρουν πιο κοντά τον κόσμο.

Αναλυτικά:

«Ένα ευχάριστο μεσημέρι είχαν επτά τυχεροί φίλοι της ομάδας μας οι οποίοι συναντήθηκαν με τους δύο αρχηγούς της ομάδας μας Χάμπο Κυριάκου και Ιωάννη Πίττα αλλά και τον Ισραηλινό μέσο Ίντο Σάχαρ στο εστιατόριο Karmela.

Οπαδοί και ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν στο #Karmela το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, κι εκτός από το νόστιμο φαγητό, απόλαυσαν την κάθε στιγμή με τα ινδάλματα τους συνομιλώντας μαζί τους για τη φετινή σεζόν, την καριέρα τους γενικότερα αλλά και για το μέλλον.

Οικοδεσπότης της συνάντησης ήταν το μέλος του Δ.Σ της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, κ. Moshe (Hiko) Rajczyk, ο οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους και τους φιλοξένησε στο εστιατόριό του.

Ευχαριστούμε θερμά τον χορηγό για την ευκαιρία που έδωσε στους τυχερούς οπαδούς της ομάδας μας να συναντηθούν, να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές μας.

Ευχαριστούμε επίσης και όλους τους φιλάθλους μας που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Μείνετε συντονισμένοι, ακολουθήστε όλους τους λογαριασμούς της ομάδας μας στα κοινωνικά δίκτυα και αποκτήστε την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες.

#ApollonFC #WeAreApollon #ApollonMagazine #lunchtime».

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο