ΑΠΟΕΛ: «Πρωταθλητής με τεράστια διαφορά, η ομάδα με τις καλύτερες θέσεις...»

Ανάρτηση από τον ΑΠΟΕΛ στα social media για τον τελευταίο αγώνα με τον Άρη. Σε αυτήν αναφέρεται πως ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα που τερμάτισε στις καλύτερες θέσεις από όλες τις ομάδες, στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίου.

Αναλυτικά:

«Τελευταία παράσταση

Ο ΑΠΟΕΛ κλείνει την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αυτή είναι η 22η φορά από το 1934 που η ομάδα μας, μένει μια θέση πίσω από τον τίτλο του πρωταθλητή. Άλλες 28 φορές τον κατέκτησε ενώ 16 φορές τερμάτισε στην τρίτη θέση. Γενικότερα ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με τις περισσότερες καλύτερες θέσεις από όλες τις ομάδες της χώρας, στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο αγώνας της Κυριακής απέναντι στον Άρη, θα ολοκληρώσει και το όριο της καλύτερης επίδοσης όλων των εποχών, σε ότι αφορά στην παρουσία του ΑΠΟΕΛίστα. Η προηγούμενη επίδοση (2010-2011) έχει ήδη καταρριφθεί και απομένει ο τελικός αριθμός που θα γραφτεί στην ιστορία. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ κατατάσσεται για πολλοστή φορά στην πρώτη θέση της κατάταξης. Πρωταθλητής με τεράστια διαφορά από τους υπόλοιπους. #apoelfc #monoapoel»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο