«Θα συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις, αν είμαστε διοίκηση μετά τις 15 Ιουνίου»

Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του Βλάνταν Μιλόγεβιτς το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος σκιαγράφησε την επόμενη μέρα για το σύλλογο.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Όσο δύσκολο κι αν είναι, πρέπει να συγχαρούμε τον Άρη για την κατάκτηση του τίτλου, Παλέψαμε μέχρι το προτελευταίο παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε λόγω τραυματισμών και ατυχίας.

Ευχαριστώ τον προπονητή, το επιτελείο, το συμβούλιο, αφανείς παράγοντες, πάνω απ’ όλα πρωταθλητής είναι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ

Υπόσχεση ότι μέχρι 15.6 που είναι γ Γ.Σ. θα είμαστε εκεί με το πλάνο μας για την επόμενη μέρα, αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλον να ηγηθεί της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ. Η ΓΣ είναι ανοικτή για όλους, εμείς θα είμαστε εκεί, όπως παλέψαμε εδώ και 3 χρόνια και φέραμε την ομάδα να πρωταγωνιστεί και να βγαίνει στην Ευρώπη.

Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, έστω κι αν κάποιοι κινδυνολογούν. Έχει δείξει ότι η διοίκησή μου έχει ανταποκριθεί όποτε έχει χρειαστεί και αυτό θα συνεχίσει να κάνει.

Ουδέποτε θα αφήσουμε τον ΑΠΟΕΛ ακέφαλο, αυτήν την εβδομάδα έχουμε εξαντλήσει τα πάντα σε ό,τι αφορά τον οικονομικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ, πάντα δίναμε λύσεις, παρά την πρωτόγνωρα αρνητική κριτική όλη τη χρονιά. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, αν είμαστε διοίκηση και μετά τις 15 Ιουνίου.

Είμαστε εκεί εδώ και 10 χρόνια με τα καλά και με τα λάθη μας. Έχουμε πάει τον ΑΠΟΕΛ σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, όμως εδώ και τρία χρόνια δεν έχουμε πάρει τίτλο και δεν έχουμε μπει σε όμιλο.

Κάνουμε κι εμείς προσπάθειες να βρούμε επενδυτή ή συμπαίκτη, αλλά δεν είναι εύκολο, δεν θέλουν τον κόσμο να τους χτυπά στο κεφάλι, αλλά να το έχουν ήσυχο.

Βεβαίως προτίθεμαι να αποχωρήσω, νοουμένου ότι η όποια άλλη υποψηφιότητα θα πείσει τους μετόχους.

Γιατί δεν διερωτάστε από πού προέρχονται τα έσοδα των άλλων συλλόγων, αλλά πάντα επικρίνετε τον ΑΠΟΕΛ; Γιατί ο ΑΠΟΕΛ πουλά, κύριοι! Στις δικές μας οικονομικές καταστάσεις είναι όλα ξεκάθαρα, τις έχουν στα χέρια τους οι μέτοχοι. Το έλλειμμα, που έχει δημιουργηθεί ένεκα της τριετούς απουσίας από τους ευρωπαϊκούς ομίλους, είναι δικαιολογημένο.

Έχουμε shortlist για προπονητή, όσα ονόματα έχουν γραφτεί δεν ισχύουν, ελπίζω μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας να έχουμε εξελίξεις, διότι είναι πολύ κοντά η έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

Έχουμε επεξεργαστεί όλα τα οικονομικά σενάρια και καλούμαστε να βρούμε τους πόρους για να πάμε την ομάδα στην επόμενη σεζόν.

Πάμε για έναν προπονητή που θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, θα παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο, αν έχει εμπειρία πρωταθλητισμού ή Ευρώπης ακόμη καλύτερα.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν που είχε κατακτήσει και πρωτάθλημα αρνήθηκε την πρότασή μας για ανανέωση. Γιατί δεν αναρωτηθήκατε τότε γιατί αποχωρεί και το κάνετε τώρα για τον Μιλόγεβιτς; Τον ακούσατε πόσο ευχαριστημένος ήταν στον ΑΠΟΕΛ, η επιθυμία του είναι να συνεχίσει αλλού, δεν μπορώ εγώ να βάλω εμπόδιο στη φιλοδοξία του. Συνεχίζουμε, πάρα παρακάτω»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο