«Είναι όπως όταν τελειώνει μια σχέση, πάντα κάποιος πρέπει να φταίει...»

Μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη στο ΓΣΠ (4-3) ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου τα ακόλουθα: 

«Πριν από οτιδήποτε άλλο, συγχαρητήρια στον Άρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήταν ένα όμορφο πρωτάθλημα, δυστυχώς το θέλαμε πολύ, αλλά δεν το πήραμε. Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια απ’ όλες τις πλευρές, και πριν ακόμη έλθω εγώ. Ολοκληρώνουμε τη σεζόν με ψηλά το κεφάλι

Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι χωρίς άγχος, το απόλαυσαν όλοι χάρη στα 7 γκολ. Θέλαμε να κλείσουμε με νίκη. Παρά την απογοήτευση και σήμερα ήλθε πολύ κόσμος και τον ευχαριστώ.

Ευχαριστώ κατά σειρά: τον πρόεδρο και όλα τα μέλη του ΔΣ για την ευκαιρία που μου έδωσαν σε αυτή τη μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ. Έχω ζήσει όμορφες στιγμές, αλλά στη ζωή τίποτε δεν είναι εύκολο, πολλές φορές είναι θέμα αποτελεσμάτων, αλλά ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες για όλη τη δουλειά που κάναμε αυτό το διάστημα. Έχουμε περάσει πάρα πολλά και τους ευχαριστώ δημόσια.

Όπως έχω πει πολλές φορές, με στεναχώρησαν πολύ οι τραυματισμοί. Όποιος τραυματιζόταν, έμπαινε χειρουργείο, αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Ελπίζω να τελειώσει αυτή τη σεζόν και από τη νέα να είναι όλοι και όλα καλά.

Ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου που δούλεψαν σκληρά, όλοι στον Αρχάγγελο ήταν άψογοι και μου έχουν δείξει πόσο πολύ αγαπούν αυτήν την ομάδα.

Τέλος, ευχαριστώ τον κόσμο, αν και είναι πάρα πολύ λίγο. Πρέπει να κάθεσαι στον πάγκο για να νιώσεις τη στήριξη και την ώθηση που μας δίνουν.

Γενικά όσα έζησα στον ΑΠΟΕΛ Θα είναι ένα κομμάτι στην καρδιά μου για όλη τη ζωή μου.

Δεν ήταν θέμα οικονομικό ούτε τίποτε, απλώς αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου να μην ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Μιλήσαμε πολιτισμένα με τη διοίκηση, θα ψάξω κάπου αλλού να συνεχίσω την καριέρα μου.

Γιατί δεν μπορεί κάποιος να φύγει έτσι απλά, χωρίς να υπάρχει κάτι από πίσω; Αν θέλει κάποιος από το σύλλογο του ΑΠΟΕΛ να πει κάτι, ας πει.

Είναι όπως όταν είσαι ερωτευμένος με μια κοπέλα και κάποια στιγμή τελειώνει αυτή η σχέση, πρέπει πάντα κάποιος να φταίει.

Ποτέ δεν κάνω πράγματα πίσω από την πλάτη κανενός, έχω συμβόλαιο έως τις 31 Μαΐου, μετά θα κοιτάξω τι θα κάνω»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο