"Επιμένει να φύγει ο Κατελάρης"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας, sport24.gr ο Φάνος Κατελάρης επιμένει να φύγει από την Ομόνοια. 

Το δημσίευμα: 

Η Ομόνοια προσπαθεί να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Φάνο Κατελάρη, αλλά αυτός θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό. “Χάνεται” ο Μπλάτι Τουρέ που καταλήγει στην Πορτογαλία.

Η πρώτη απόπειρα του Νίκου Νταμπίζα για να φέρει στον Παναθηναϊκό τον Φάνο Κατελάρη δεν στέφθηκε από επιτυχία. Οι παράγοντες της Ομόνοιας απέρριψαν την πρόταση, ενώ αντίστοιχη απάντηση έδωσαν στην ΑΕΚ Λάρνακας, που εξέφρασε ενδιαφέρον για τον 23χρονο αμυντικό χαφ.

Ο Νταμπίζας διατηρεί τον Κατελάρη στο μπλοκάκι του, αλλά είναι αναγκασμένος να περιμένει να μεταβληθούν οι συνθήκες για την απόκτηση του. Ταυτόχρονα, η διοίκηση της Ομόνοιας προσπάθησε να αξιοποιήσει την... αναμπουμπούλα για να πείσει τον ποδοσφαιριστή να ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει τον Ιούνιο του 2020.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, από την Ομόνοια υπήρξε τρίτη προσέγγιση προς την πλευρά του Κατελάρη, με βελτιωμένη προσφορά. Ωστόσο, ο Κατελάρης απάντησε εκ νέου αρνητικά, όπως τις δύο προηγούμενες φορές. Επιπλέον, ο Κύπριος άσος επανέλαβε την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Κατά πόσον αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει τη στάση της Ομόνοιας, είναι άγνωστο. Από την Τετάρτη 12/6 ο Κατελάρης θα αρχίσει τις καλοκαιρινές διακοπές του, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Κύπρο για τα προκριματικά του Euro 2020. Όσο για την πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας, έχει προγραμματιστεί σε τρεις εβδομάδες.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο