"Δεν ανάβει εύκολα το πράσινο φως για μεταγραφή ο Πουρσαιτίδης"

Εκθείασε τους Γιάννη Κούσουλο και Ιωάννη Κωστή ο Δημήτρης Λάζος στο Ράδιο Πρώτο για τις εμφανίσεις των δύο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Τι είπε για τον προγραμματισμό και πως χειρίζεται ο Σάββας Πουρσαϊτίδης το σχεδιασμό της ομάδας, ήταν μεταξύ άλλων οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Νέας Σαλαμίνας στο σταθμό μας.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάζου στο Ράδιο Πρώτο:
«Θέλουμε να συγχαρούμε την προσπάθεια της Εθνικής μας. Με αξιώσεις μπορεί να κερδίσει αποτελέσματα. Είμαστε δύο φορές περήφανοι για Κούσουλο και Κωστή, αυτά που λέγαμε τα τελευταία δύο χρόνια βγαίνουν στην πράξη. Αν συνεχίσει να δουλεύει σκληρά μπορεί να κάνει εύκολα καριέρα ακόμη και στο εξωτερικό. Υπάρχει μία πολιτική στη Σαλαμίνα και κινούμαστε βάση αυτής. Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να πιάσουν μία καλή ηλικία (21-22), για να πιάσουν περισσότερα ποσοστά στην αξία τους. Θεωρούμε ότι η αξία του Κωστή είναι μεγάλη, το θεωρούμε το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και δεν το λέμε τώρα, αλλά το φωνάζαμε εδώ και ένα χρόνο. Τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε ομάδες από το εξωτερικό για τον Κωστή, μπορούμε να κάνουμε κάποιες προβλέψεις συνοψίζοντας το πακέτο της συμπεριφοράς, των προπονήσεων και του χαρακτήρα του. Είναι σημαντικό να βγάζουμε προσωπικότητες, δουλεύουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Θέλουμε παίκτες που να έχουν επίπεδο».

«Αρχίζοντας από την πρώτη ομάδα να πω ότι δεν υπάρχει άλλος Κωστή. Όμως υπάρχει και το ταλέντο του Σιαθά με διαφορετικά όμως στοιχεία. Είναι διαφορετικοί παίκτες, δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις. Έρχεται άλλη μία φουρνιά στην πρώτη ομάδα για τα επόμενα 2-3 χρόνια, για ν’ αναδείξουμε κι’ άλλους Σιαθά και άλλους Κωστή. Ένας από τους τρόπους για βελτίωση είναι η επένδυση σε αυτά τα νεαρά παιδιά. Βλέπουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές να διακρίνονται και να κάνουν τη διαφορά στην Εθνική ομάδα».

Για προγραμματισμό: «Είμαστε ευχαριστημένοι, ένας προγραμματισμός και μία καλή ομάδα χτίζεται από τον τερματοφύλακα. Βεσελόφσκι, Κίσσας και Λύτρας διασφαλίζουν τον άσο στη Νέα Σαλαμίνα. Υπάρχει αρκετός χρόνος, ο Πουρσαιτίδης δεν ανάβει εύκολα το πράσινο φως για μεταγραφή. Δεν μας νοιάζει καθόλου όμως, βλέπουμε αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε υπομονή, του έχουμε εμπιστοσύνη και εναγωνίως περιμένουμε να δούμε και εμείς τη Νέα Σαλαμίνα».

«Δεν υπάρχει οικονομική πρόταση για Κορέια, έτσι δεν υπάρχει τίποτα το συζητήσιμο. Ο Άντερσον Κορέια είναι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει πρόταση».

«Για Μαργκάσα πρέπει να καταβληθεί το ποσό της ρήτρας, ετοιμάζουμε το συμφωνητικό των δύο σωματείων. Ψάχνουμε τον αντικαταστάτη του».

«Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμο το Αμμόχωστος για πρώτη ούτε για την Ανόρθωση, ούτε για τη Σαλαμίνα»
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο