Ομόνοια: Ταιριάζει... ο Εράκοβιτς

Στα 23 του χρόνια ο Μαυροβούνιος μέσος  Νοβίτσα Εράκοβιτς φεύγει για πρώτη φορά από την χώρα του, για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στο εξωτερικό με την Ομόνοια να  είναι ο επόμενος του ποδοσφαιρικός σταθμός. 

Μπορεί η πρώτη μεταγραφική κίνηση των πρασίνων να άργησε ωστόσο ο Εράκοβιτς έρχεται για να αγωνιστεί στην Ομόνοια με τις καλύτερες προοπτικές παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ως κυπελλούχος Μαυροβουνίου, έρχεται στην κυπελλούχο Κύπρου για να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και όπως δήλωσε ο ίδιος να πάει ένα βήμα μπροστά στην καριέρα του. Μάλιστα στην ομάδα βρίσκει προπονητή τον Σωφρόνη Αυγουστή ο οποίος αγωνίζεται με τέτοιο τρόπο στο γήπεδο που ο Εράκοβιτς ταιριάζει γάντι στο πλάνο του. 

Έχοντας την ταχύτητα, την δημιουργικότητα, την ικανότητα να κινείται με και χωρίς την μπάλα στον χώρο καθώς και την τελική πάσα ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως μπορεί να βοηθήσει καταλυτικά τους πράσινους στην μεσοεπιθετική ανάπτυξη τους. Ένα ανερχόμενο ταλέντο του οποίου η μεταγραφή μπορεί να εξελιχθεί σε win-win κατάσταση για τον ίδιο αλλά και την Ομόνοια.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο