"Ουδείς υπεράνω της ομάδας, κανείς δεν αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα"

"Ουδείς υπεράνω της ομάδας, κανείς δεν αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα", το σχόλιο Φανούριου Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ρομπέρζ, ενώ στη συνέχεια ο επρόσωπος τύπου του Απόλλωνα τόνισε ότι ο Γάλλος αμυντικός είχε κάποιες απόψεις για κάποια ζητήματα που δεν ήταν αποδεκτά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φ.Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο:

"Σίγουρα τίποτα δεν επισκιάζει μία ευρωπαϊκή προοπτική. Είτε παρουσίες είτε σε φάση ομίλων οι οποίες σε οδηγούν στην καταξίωση. Είναι η 7η μας διαδοχική χρονιά, προσδοκούμε σε μία καλή κλήρωση για να προκριθούμε για πέμπτη φορά στους ομίλους της διοργάνωσης. Καμία κυπριακή ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να επιλέγει αντίπαλος. Τα παραδείγματα είναι πολλά, η Ανόρθωση από τους Αλβανούς, το ΑΠΟΕΛ από τους Λιθουανούς. Σεβασμός σε όλες τις ομάδες".

"Δουλειά του Αυγουστή να προετοιμάσει την ομάδα για τους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες. Δεν έχουμε κανένα ενδοιασμό για ένα μακρύ ευρωπαϊκό οδοιπορικό"

"Δύο ουσιαστικές απώλειες ήταν του Μάγκλιτσα που έφυγε τον Ιανουάριο και η διαφαινόμενη αποχώρηση του Ρόμπερζ. Οι υπόλοιποι δεν ξεχώρισαν με την παρουσία τους, δεν ανταποκρίθηκαν στο μέγεθος των προσδοκιών. Καθρέφτης είναι το γήπεδο".

Για Ρομπέρζ:

"Γνωρίζοντας πράγματα και καταστάσεις θεωρούσα ότι ήταν δύσκολο να γεφυρωθεί το χάσμα που δημιουργήθηκε. Προσπαθήσαμε με πολλούς τρόπους και άτομα, ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε ανένδοτος, υπάρχει όμως και η επόμενη μέρα. Η ομάδα θα ψάξει τον αντικαταστάτη του, σαφέστατα σεβόμαστε απεριόριστα την αξία, την προσφορά και το ήθος του παίκτη. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να στρέψουμε το βλέμμα στο μέλλον μας. Του δώσαμε άδεια μέχρι τέλος Ιουλίου για να φέρουν προτάσεις που να καλύπτουν τις ποδοσφαιρικές απολαβές του Απόλλωνα. Είμαστε σε θέση ισχύος όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις. Ήταν τριετές συμβόλαιο χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης, θα προσπαθήσουμε να επωφεληθούμε από αυτό. Ο Ρομπέρζ είχε κάποιες απόψεις για κάποια ζητήματα που δεν ήταν αποδεκτά. Από πλευράς Απόλλωνα θα ήταν ερασιτεχνικό και εγκληματικό αν δεχόμαστε αυτά που μας πρότεινε. Όλοι πρέπει να παραδειγματιστούν, ουδείς υπεράνω της ομάδας. Κανένας δεν αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα. Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια που χάνουμε τέτοιον ποδοσφαιριστή, υπάρχουν όμως τα όρια και όταν κάποιος τα ξεφύγει προσπαθείς να τα βελτιώσεις. Εμείς δεν ξέρουμε τι θα επιλέξει ο ποδοσφαιριστής. Υπάρχει σοβαρή διαφωνία που μας έχει οδηγήσει εδώ. Εγώ κάνω τη δουλειά μου, πληρώνομαι για να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα του συλλόγου. Δεν είναι κάτι προσωπικό που με αποκάλεσε ψεύτη. Έχουμε προτάσεις ενώπιων μας, δεν ξέρουμε αν καλύπτει τον ίδιο τον παίκτη δεν μπορώ να πω πως σκέφτεται".

Ροη ειδησεων
Ολυμπιακός κόντρα στη Μαρσεϊγ για το Champions League, Μπάγερν – Ατλέτικο Μ. και Άγιαξ - Λίβερπουλ, όλα με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan
Ολυμπιακός κόντρα στη Μαρσεϊγ για το Champions League, Μπάγερν – Ατλέτικο Μ. και Άγιαξ - Λίβερπουλ, όλα με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan
Κλεισιμο