Το κλειστό συμβόλαιο και το μπαλάκι στον... Ρομπέρζ

Έχει ραγίσει το γυαλί ανάμεσα σε Απόλλωνα και Βαλεντίν Ρομπέρζ, οι σχέσεις των δύο πλευρών διαταράχθηκαν αρκετά, από τα λεγόμενα των δύο δεν θα υπάρχει επανένωση, όμως αυτό που δένει τον Γάλλο αμυντικό με τη λεμεσιανή ομάδα είναι σαφώς το τριετές κλειστό συμβόλαιο που είχε υπογράψει. 

Σε καμία περίπτωση ο Απόλλωνας δεν προτίθεται να τον αφήσει ελεύθερο, ο Ρομπέρζ δεν διατηρεί ρήτρα και από την πλευρά της η ομάδα θα πρέπει να ικανοποιηθεί αρκετά προτού κάνει το βήμα παραπάνω για την πώληση του ποδοσφαιριστή. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή παραχώρησε άδεια στον ποδοσφαιριστή μέχρι τέλος Ιουλίου για να φέρει προτάσεις μέσα που να καλύπτουν και τις δύο πλευρές, ωστόσο όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμη.

Ο Απόλλωνας με αυτή την κίνηση στη στάση Ρομπέρζ, δείχνει έμπρακτα ότι ουδείς είναι υπεράνω της ομάδας και ότι κανενός οι απαιτήσεις του δεν θα γίνονται πράξεις. Υπάρχει στεναχώρια και στο τεχνικό τιμ της ομάδας αλλά και στις τάξεις του κόσμου που το θέμα Απόλλωνα-Ρομπέρζ οδηγήθηκε μέχρι εδώ...

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο