Ποντάρει αρκετά στην εμπειρία του Μαργκάσα ο Τιμούρ

Ήταν από τα πρώτα ονόματα που είχαν γραφτει για την Ανόρθωση, με την ανακοίνωση του να έρχεται με αρκετή καθυστέρηση και προς το τέλος Ιουνίου, αφού εκρεμμούσε το έμβασμα της ρήτρας του ποδοσφαιριστή προς τη Νέα Σαλαμίνα.

Σήμερα 24 Ιουνίου ο Μαργκάσα αποτελεί και επίσημα μέλος της Ανόρθωσης, φόρεσε τα μπλε και είναι έτοιμος για νέες ποδοσφαιρικές περιπέτειες. Εδώ και 11 χρόνια βρίσκεται στην Κύπρο, με την πρώτη του ομάδα να ήταν το 2008 στη Δόξα όταν τον είχε ανακαλύψει τότε ο Πάμπος Χριστοδούλου με τον οποίο είχε εργαστεί και στην Ομόνοια. Η Ανόρθωση αποτελεί τον πέμπτο του σταθμό στο νησί μετά τις Δόξα, ΑΕΚ, Ομόνοια και Σαλαμίνα, με τη θητεία του στους "πράσινους" να ήταν η μεγαλύτερη και ίσως η πιο πετυχημένη.

Πετυχημένη βέβαια ήταν και η παρουσία του την περσινή περίοδο στη Νέα Σαλαμίνα, αγαπήθηκε νωρίς από τους φίλους της ομάδας, πήρε αρκετά νωρίς το περιβραχιόνιο ενώ εκτός και εντός των αποδυτηρίων ήταν υπόδειγμα και ποδοσφαιριστής ηγέτης. Εδώ και μία διετία είναι διεθνής με την Εθνική Κύπρου, με τον Τιμούρ τώρα να ποντάρει αρκετά στην εμπειρία του, στο πάθος του και στη δυναμικότητα του.

Ο Ρενάτο Μαργκάσα ή αλλιώς το «μηχανάκι» όπως τον χαρακτηρίζουν αρκετοί, ετοιμάζεται να κλείσει το 34ο έτος της ηλικίας του σε λίγες ημέρες και κάτι μας λέει ότι αν κάνει μία καλή σεζόν με την Ανόρθωση θα τον δούμε για ακόμη λίγα χρόνια ν’ αγωνίζεται. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο