Πετεβίνος: "Ελπίζω να μην το ζήσουμε και αυτό"

Τοποθετήθηκε και ο Νεκτάριος Πετεβίνος για την κάρτα φιλάθλου, θέτωντας μάλιστα και κάποια ερωτήματα στον κ. Μιχαηλίδη.

"Η αναστολή σημαίνει κατάργηση"

Για την κάρτα φιλάθλου: 
"Ο κ. Μιχαηλίδης γεννήθηκε μεγάλωσε στο χώρο του αθλητισμού. Η τοποθέτηση του στην προεδρία του ΚΟΑ, θα πρέπει να είναι σημαδιακή για αποφάσεις και τομές που πρέπει να παρθούν στο χώρο του αθλητισμού. Πριν εφαρμοστεί η κάρτα είχαμε πει για αναστολή, γιατί ήταν ξεκάθαρό ότι κανείς δεν εξήγησε στον κόσμο τι ακριβώς ήταν, συν ότι δεν προνοούνταν αρκετά πράγματα που δεν περιέχονταν στο νόμο σε ότι αφορά την εφαρμογή της. Η προεργασία ενημέρωσης έπρεπε να γίνει πριν την εφαρμογή της. Εμάς το νομοσχέδιο που μας είχε σταλεί, λένε ότι κάνουν αρχείο τα σωματεία, αλλά αυτά τα αρχεία συνδέονται άμεσα με το μητρώο του ΚΟΑ.

Δεν μας βρίσκει σύμφωνους και δεν έχει καμία ουσία αυτή η αλλαγή σε ότι αφορά το τροποποιημένο νομοσχέδιο. Το αρχείο δεν πάει στα σωματεία, να λέμε τα πράγματα σωστά. Ποτέ δεν μας κοινοποιήθηκε μετά από δικές μας εισηγήσεις το νομοσχέδιο της νομικής υπηρεσίας. Δεν λέμε ότι είναι ο μόνος λόγος της μείωσης προσέλευσης του κόσμου. Από το 2009 έχουμε αυτή την πτώση στα γήπεδα. Μελετήσαμε αρκετά αυτά τα πράγματα και η ουσία έχει να κάνει με την πρόθεση της πολιτείας για να μπορέσει να βοηθήσει το άθλημα. Σε κανένα από τα γήπεδα του ΚΟΑ δεν υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων και θέλουν να βρουν λύση για την κάρτα; 

Για την καθυστέρηση της διαδικασίας στην αποσύνδεση ενόψει και των πρώτην Ευρωπαικών αγώνων η απάντηση του Νεκτάριου Πετεβίνου ήταν η εξής: "Ελπίζουμε να μην το ζήσουμε και αυτό".
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο