Η παρουσίαση της Ανόρθωσης για τη συνεργασία με τη Cablenet

Aνόρθωση και Cablenet αρχίζουν τη συνεργασία τους και πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε δημοσιογραφική διάσκεψη στην αίθουσα διασκέψεων τύπου στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". 

Η ομιλία του προέδρου της Ανόρθωσης Ευγένιου Χαμπουλά:

«Θέλω να εκφράσω την εκτίμηση και την ευχαρίστηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε η cablenet να συμπορευθεί με την Ανόρθωση. Για να δημιουργήσουμε μια συνεργασία που θα έχει οφέλη και για τους δυο οργανισμούς. Θέλω να τονίσω ότι σε μια περίοδο που οι ποδοσφαιρικές εταιρείες και τα σωματεία αντιμετωπίζουν δυσκολίες η παρουσία και η αρωγή εταιρειών όπως η cablenet είναι τεράστια για αυτό θέλω να καλέσω τους Ανορθωσίατες να ανταποδώσουν αυτή την στήριξη. Θεωρώ αδιανόητο εμείς οι Ανορθωσιάτες που ξέρουμε και τιμούμε τις φιλίες να μην συνδεθούμε με αυτή την εταιρεία όχι μόνο για να παρακολουθούμε αλλά και να στηρίζουμε. Ακριβώς επειδή είναι ο μεγάλος μας χορηγός και επειδή αν δει κάποιος το πακέτο προσφορών της είναι πιο ποιοτικό από τις άλλες εταιρείες.»

Τον λόγο πήρε ο Περικλής Θεοδωρίδης (Chief Commercial Officer): 
«Αρχίζει μια νέα σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και συνεργασίας. Στόχος μας να στηρίζουμε το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Στηρίζουμε την προσπάθεια που γίνεται στην Ανόρθωση κι θα είμαστε διπλά σε αυτή την διοίκηση. Έχουμε διαπιστώσει πως η νέα διοίκηση δουλεύει με επαγγελματισμό. Ευχαριστούμε το μάρκετινγκ και την εταιρεία που μας εμπιστευτηκε και ελπίζουμε να έχουν μια καλή πορεία φέτος. Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό κάλο είναι να στηρίζουν αυτούς που το στηρίζουν. Προγραμματίζονται διάφορες πρωτοβουλίες από κοινού με την Ανόρθωση για τον κόσμο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο