Κ.Χριστοδούλου: "Ο Ζοαζίνιο είναι καλύτερος από τον Καζού"

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο παραχώρησε ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και τη δυσκολία στο να υπογράψει ο Καρλάο στην ομάδα. Δείτε πως σχολιάζει τις μεταγραφές των μεγάλων ομάδων, ενώ σημείωσε ότι η μεταγραφή Σαντίκ δεν τους αφήνει αδιάφορους.

Οι δηλώσεις του κ. Χριστοδούλου στο Ράδιο Πρώτο:

"Είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού. Υπολείπεται η μεταγραφή του στόπερ, κάναμε ήδη 6 μεταγραφές. Η προετοιμασία αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα με εργομετρικά και προσαρμογή παικτών. Δεν ήταν εύκολο να υπογράψουμε τον Καρλάο, ήταν παίκτης με υψηλό κασέ.

Προσπαθήσαμε να του μεταφέρουμε τα καλύτερα για τη Δόξα, είμασταν σε επαφές 1 μήνα. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής για τα δικά μας δεδομένα. Πληρώσαμε και πήραμε τον Καρλάο, όμως δεν ήμαστε αδιάφοροι για τον Σαντίκ, γνωρίζει ο ίδιος ότι τον θέλουμε, περιμένουμε τα νεότερα από την ομάδα του στην Ισπανία. Μακάρι να κλείσει.

Είναι η πρώτη φορά που τα τελευταία 7 χρόνια κρατήσαμε το 75% των ποδοσφαιριστών μας, πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι από την περσινή περίοδο. Δεν είναι θέμα κούρασης το ράβε - ξήλωνε της ομάδας. Τα οικονομικά προβλήματα που είχαμε στάθηκαν εμπόδιο, όμως τώρα καταφέραμε να φέρουμε τη Δόξα σ' ένα πολύ καλό σημείο, να μην χρωστάμε σε κανέναν. Ανεβάσαμε λίγο το μπάτζετ και το πήχη και καταφέραμε αυτή τη χρονιά να ξεκινήσουμε από κάπου.

Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλύτερο, έκανε πολύ καλές μεταγραφές. Τον Ζοαζίνιο τον γνωρίζω πολύ χρόνια, είναι καλύτερος από τον Καζού. Είναι πιο σοφό και πιο προσεγμένο στις μεταγραφές του. Η Ομόνοια δεν αφήνει τίποτα στην τύχη φέτος, ο ποδοσφαιριστής από την Κοπεγχάγη είναι πολύ καλός, όπως και αν κλείσει ο Ουζόχο. Η Ομόνοια πιστεύω θ' ανέβει σκαλοπάτι. Η Ανόρθωση θα έχει τη σφραγίδα του Τιμούρ Κετπσάγια, πάει σε γνώριμές λύσεις και αν οι μεγάλοι είναι δυνατοί θα έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Εμείς επίσης θα είμαστε διαφορετικοί στη νέα σεζόν.

Η απουσία του κόσμου είναι η φθηνή δικαιολογία για την απουσία του κόσμου. Ας την αναστείλουν και θα δείτε ότι δεν θ' αλλάξουν πολλά σε ότι αφορά την προσέλευση. Δεν θα έχουμε θεαματικές αλλαγές".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο