Σάββας Πηλακούτας: "Θέλουμε παλμό στα γήπεδα"

Δηλώσεις με αφορμή την επίσημη πρώτη της ομάδας στο Λιοπέτρι και το θέμα της κάρτας φιλάθλου, παραχώρησε ο ε.τ της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Οι οπαδοί μας έδειξαν το λόγο που ξεχωρίζουν, με τη πίστη τους στην ομάδα. Τα τελευταία χρόνια μείναμε μακριά από διακρίσεις, στην Ανόρθωση όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Η προσέλευση χθες ξεπέρασε τις 2500, οι ποδοσφαιριστές έμειναν εντυπωσιασμένοι με το θέαμα. Υπήρχαν ειδήσεις χθες στην πρώτη της ομάδας. Κέζος και Χριστοδούλου παίρνουν από αξιολόγηση, θα έρθουν αύριο μαζί μας στις Πλάτρες. Το ίδιο και η περίπτωση Νταουσβίλι, ένας ποδοσφαιριστής που για την ώρα αφήνει ικανοποιημένο τον ΤΙμούρ. Οι επόμενες κινήσεις θα αφορούν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή. Μετά τις Πλάτρες πάμε Ολλανδία.

Όταν αυτοί που ψηφίζουν τους νόμους δεν έχουν καταλήξει που κινούνται, αντιλαμβάνεσαι πόσο θολό είναι το τοπίο. Τα σωματεία θέλουν να διατηρηθεί η χρονιά χωρίς επεισόδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει να μην έχουμε παλμό στα γήπεδα. Το θέλουμε αυτό, το είδαμε και χθες στο Λιοπέτρι. Σε ασφαλή στάδια, είμαστε υπέρ στο να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, μακριά από τη βία. 

Όταν μάθαμε για την κάρτα ρωτούσαμε αν το σύστημα υποστηρίζεται απ' όλα τα γήπεδα. Η έκθεση παρουσιάστηκε κάπως διαφορετικά, εμείς στο "ΠΑΠ" αναβαθμίζουμε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και παρκινγκ. 

Δημιουργεί απορίες στο μία απόφαση αλλάζει 180 μοίρες. Αυτό είναι θέμα που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα. Ο κόσμος είναι καχύποπτος".
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο