"Ο ΚΟΑ μας επέτρεψε να δηλώσουμε ως έδρα το Μακάρειο"

Δηλώσεις και από πλευράς Δόξας στο Ράδιο Πρώτο τόσο για την προετοιμασία της ομάδας όσο και για το θέμα Μακαρείου και κάρτας.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο:
«Πολυσυζητημένο θέμα, υποχρέωση της πολιτείας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες. Αν κάποιος ανατρέξει στη λογική, βλέπω και τις δυο πλευρές να έχουν δίκιο. Άλλο να παίζουμε εμείς εντός έδρας και άλλο η Ομόνοια στο Μακάρειο. Ο κάθε αγώνας διαβαθμίζεται από πλευράς επικινδυνότητας. Στην περίπτωση της Ομόνοιας κρίθηκε ότι ο βαθμός ήταν αυξημένος. Βλέποντας τα σημεία που έθιξε και η αστυνομία και ο ΚΟΑ, φαίνεται ότι υπήρχε περιθώριο να γίνει βελτίωση. Η απόφαση είναι ελλειμένη, εμάς ως σωματείο δεν μας αφορά, ζητάμε να αγωνιζόμαστε σε αδειοδοτημένο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή γίνονται βελτιωτικά έργα. Ο ΚΟΑ μας επέτρεψε να το δηλώσουμε ως έδρα, αν είχε κάτι δεν θα μας το επέτρεπαν».

«Χτίσαμε μία ομάδα κρατώντας τον βασικό κορμό της περσινής ομάδας, ενισχύοντας τον βασικό κορμό με επιλεγμένες κινήσεις. Κάποιοι είναι γνώριμοι μας από το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε θα έχουμε μία ομάδα λίγο καλύτερη από την περσινή».
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο