Πηλακούτας για Στυλιανού: "Αν δεν μείνει ελεύθερος..."

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Σάββα Πηλακούτα και από πλευράς Ανόρθωσης για τα θέματα που αφορούν το στρατόπεδο της "Κυρίας".

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο: 

"Σε μερικές ώρες, συγκεκριμένα τα ξημερώματα αναχωρούμε για την Ολλανδία και το β' μέρος της προετοιμασίας. Είναι το σημαντικότερο, θα μείνουμε εκεί δύο εβδομάδες. Ανακοινώθηκαν και τα φιλικά, τα δύο είναι με ομάδες της Ολλανδίας. Γίνεται προσπάθεια και για ένα πέμπτο φιλικό, όταν έχουμε λεπτομέρειες θα το γνωστοποιήσουμε.

Θα έλεγα ότι είναι δύσκολο να έχουμε ολοκληρωμένο το ρόστερ, ωστόσο η τεχνική ηγεσία είναι ικανοποιημένη με αυτούς που βρίσκονται στο ρόστερ. Μπορεί να εξάγει τα συμπεράσματα του. Βεβαίως και θα γίνει περαιτέρω ενίσχυση. Ανάλογα με τα συμπεράσματα στα φιλικά θα προχωρήσουμε. Υπάρχουν οι σκέψεις ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Για Μάριο Στυλιανού: Δεν έχουμε πρόθεση να καταθέσουμε πρόταση στον Απόλλωνα αν δεν μείνει ελεύθερος.

Το μόνο πρόβλημα είναι αυτό του Γκριασβίλι, όλα τα υπόλοιπα ήταν προληπτικά. Ο πρώτος είχε τράβηγμα στο φιλικό με την Ζάμαλεκ, ο Αρτυματάς ανέβασε ρυθμούς. 

Για Κωστάκη Αρτυματά: Μας ενδιαφέρει και αν έκλεισε το deal, θα βγάζαμε ανακοίνωση. Θα γίνει αυτό και το ελπίζουμε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα ενισχύσει το πλάνο μας. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο