Φανούριος: "Τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί"

Η πρόκριση με 2η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος του Απόλλωνα επί της Κάουνο Ζαλγκίρις στον επαναληπτικό της Πέμπτης στο ΓΣΠ. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος υπογράμμισε ότι δεν έχει κανένα νεότερο με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. 

«Είναι σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα τα ευρωπαϊκά. Προετοιμαζόμαστε με μοναδικό στόχο να προκριθούμε με 2η νίκη. Τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί. Σίγουρα είμαστε φαβορί, αλλά πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε. 

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα ποτέ δεν προσπάθησε να αμυνθεί για αυτό έχουμε και μεγάλα αποτελέσματα. Με αυτή τη φιλοσοφία στο παρελθόν χάσαμε και τίτλους. 

Η ομάδα θα έχει κάποιες διαφοροποιήσεις. Έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε σε ποδοσφαιριστές χρόνο συμμετοχής και σιγά σιγά να βάλουμε τα νέα αποκτήματα στην ομάδα. Στα θετικά είναι ότι όλοι οι παίχτες προπονούνται κανονικά και εναπόκειται στον προπονητή μας ποιους θα πάρει στην αποστολή, αλλά και ποιους θα επιλέξει στην 11άδα. Μοναδικός απόντας ο Σελίμοβιτς». 

Για τα μεταγραφικά 
«Συμπληρώσαμε το καρέ των τερματοφυλάκων με τον Δημητρίου και απομένει ένας κεντρικός επιθετικός. Ο κ. Αυγουστή σε συνεννόηση με τον κ. Κονναφή αναζητούν τον ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά που τον θέλουν. 

Με την εμπειρία μου, όσο διανύουμε τη μεταγραφική περίοδο τα πάντα είναι ρευστά». 

Για την παρουσία του κόσμου
«Η προπώληση είναι σε χαμηλούς αριθμούς, θα δείξει το επόμενο διήμερο πως θα προσεγγίσουν τον αγώνα οι φίλοι του Απόλλωνα. Το σκορ του πρώτου αγώνα, η εργάσιμη ημέρας, η κάρτα οπαδού και το ταξίδι, αποτελούν τα εμπόδια των οπαδών μας». 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο