Από τριφύλλι σε τριφύλλι ο Κολοβός-Έκλεισε Παναθηναϊκό!

Ανατροπή στη μεταγραφή Δημήτρη Κολοβού, με τα Ελλαδικά ΜΜΕ ν' αναφέρουν ότι ήρθε σε προφωρική συμφωνία με τον Παναθηναικό και όχι με τον Ατρόμητο. Μάλιστα γράφεται ότι ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τους "πράσινους" και ότι θα υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια στην ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Το δημοσίευμα του SDNA:

"Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του τριφυλλιού για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Έλληνας εξτρέμ, ο οποίος βρήκε τρόπο να μείνει ελεύθερος από την Ομόνοια, έφτασε σε προφορική συμφωνία με τους πράσινους και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές σε συμβόλαιο τριών ετών με τον Παναθηναϊκό.

Το τριφύλλι ενημέρωσε επίσημα το βράδυ της Τρίτης, ότι έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον διεθνή μεσοεπιθετικό, το κασέ του οποίου είναι κοντά στις 200.000 ευρώ.

Πολύ καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή έχει τόσο ο Νίκος Νταμπίζας, όσο και ο Γιώργος Δώνης, οι οποίοι θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο ως αριστερό «φτερό», όσο και στον άξονα και δη πίσω από τον επιθετικό.

Ο Κολοβός ήθελε να αποχωρήσει από την Ομόνοια μετά την φυγή του Γιάννη Αναστασίου από την τεχνική της ηγεσία και όταν του παρουσιάστηκε η προοπτική του Παναθηναϊκού έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να βρει την λύση με την κυπριακή ομάδα και να φορέσει το τριφύλλι της ελληνικής ομάδας".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο