Η νέα πραγματικότητα... κοστίζει!

Το ηχηρό «χαστούκι» που δέχτηκε ο Άρης από την Καρμιώτισσα στην 11η αγωνιστική, έχει φέρει πιθανότατα άπαντες στην ομάδα αντιμέτωπους ίσως με το πιο βαρύ «τίμημα» που φέρνουν μαζί τους οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές σε ευρωπαϊκούς ομίλους, ο Άρης δεν κατάφερε να βρει στο 100% την ισορροπία στο διπλό ταμπλό Κύπρου-Ευρώπης, και αυτό αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματα των εγχώριων υποχρεώσεων.

Ρίχνοντας μια ματιά στο τι έκανε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στους αγώνες πρωταθλήματος που ακολούθησαν των ευρωπαϊκών , ο απολογισμός έχει ως εξής: δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Μέχρι στιγμής δηλαδή μπορεί να πει κανείς ότι η Ευρώπη έχει στοιχίσει πέντε βαθμούς στον λεμεσιανό σύλλογο, και δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί, μαζί με την κούραση, καθώς απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές στον όμιλο.

Αδιαμφισβήτητα, η φετινή είναι μια εντελώς νέα πραγματικότητα, την οποία, όπως είναι φυσιολογικό άλλωστε, δείχνει να μην έχει συνηθίσει ο Άρης. Η ομάδα του Σπιλέφσκι, μετά και την πτώση στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με τον τρόπο που αυτή ήρθε, θα πρέπει να ακούσει με ακόμα μεγαλύτερη προσοχή τα προειδοποιητικά καμπανάκια.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο