"Αν χρειαστεί θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία ημέρα"

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Ανδρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων μίλησε για το σημερινό φιλικό με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην οποία προπονητής είναι ο Ρόνι Λέβι και τεχνικός διευθυντής ο Γιόσι Μπεναγιούν, αλλά και για τον προγραμματισμό. 

Πρώτο φιλικό με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ
«Ο Γιόσι Μπεναγιούν είναι ο τεχνικός διευθυντής της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Είναι μεγάλη προσωπικότητα, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί του, όπως και με τον κ. Λέβι. Η ομάδα του Ισραήλ κάνει προσπάθεια να ανασυνταχθεί μετά την περσινή αποτυχία της και θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Ο Μαυρίας είναι διαθέσιμος, εκτός οι Τζωνής, Παναγή και Γκόμεθ. Αυτά είναι τα αγωνιστικά δεδομένα για σήμερα».

Αν υπάρχει κάποια εξέλιξη με την Primetel  
«Είμαστε σε συζητήσεις με την Primetel αλλά ακόμα να καταλήξουμε σε συμφωνία».

Αν υπάρχει καθυστέρηση για το κλείσιμο του προγραμματισμού
«Ξέρουμε πολύ καλά τι θέλουμε και προσπαθούμε να το αποκτήσουμε. Ψάχνουμε για αριστερό μπακ, ακραίο επιθετικό και ένα μεσοεπιθετικό παίχτη μετά την αποχώρηση του Κολοβού. Αξιολογείται διαρκώς η ομάδα στην προετοιμασία και ανάλογα θα δούμε πως θα προχωρήσουμε. Το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες δεν έγινε προσθήκη δεν είναι αδυναμία. Είναι συνειδητή επιλογή, άλλωστε είναι το πιο εύκολο να γίνει μεταγραφή.

Η φιλοσοφία μας είναι πως αν χρειαστεί θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία ημέρα τον παίχτη που κρίνεται απαραίτητος. Με αυτό θα προχωρήσουμε».

Για την αποχώρηση του Κολοβού
«Είμαστε ικανοποιημένοι με την έννοια ότι ο παίχτης είχε ένα σοβαρό προσωπικό θέμα και ήθελε να είναι στην πατρίδα του. Σεβαστήκαμε από την πρώτη στιγμή την επιθυμία του Κολοβού και αφού ικανοποιηθήκαν οι απαιτήσεις μας, τον αποδεσμεύσαμε. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Αν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη με το Μακάρειο
«Είχαμε μια συνάντηση με τον ΚΟΑ και καταθέσαμε την πρόταση μας για ανέγερση νέου γηπέδου στο Μακάρειο. Με κρατικές χορηγίες που δικαιούται η Ομόνοια και με έξοδα της εταιρείας. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε, αλλά η πρόταση είναι η Ομόνοια να έχει την αποκλειστική διαχείριση του γηπέδου, αλλά μέσα να αγωνίζονται οι προσφυγικές ομάδες».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο