«Καμία πρόταση για ανέγερση κοινού γηπέδου - Στη Λεμεσό δεν φοβήθηκαν το κόστος»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον πρόεδρο του Εθνικού Άχνας Κίκη Φιλίππου για το γήπεδο και το θέμα που δημιουργήθηκε με αναβάθμιση του σταδίου. 

Οι δηλώσεις στο Super Sport FM:

«Όσον αφορά το θέμα αναβάθμισης των σταδίων άρχισε από την προηγούμενη κυβέρνηση και για την Ανόρθωση και για Σαλαμίνα και για τον Εθνικό Άχνας. Δεν έχουμε καμία πληροφόρηση ότι γίνονται σκέψεις για κοινό γήπεδο. Ξέρετέ ότι τα γήπεδα έγιναν με εθελοντική δουλειά, ποτέ δεν είχαν σοβαρή επιχορήγηση και εκεί έγιναν και κάποια λάθη και παραλείψεις. Τα 3 σωματεία είναι πολύ διαφορετικά. Θα πρέπει να σταματήσουν να βλέπουν αριθμούς. Βλέπαμε το άκρο της κοροϊδίας, σήμερα συμπληρώθηκαν 50 χρόνια. Χτίζαμε το γήπεδο και σήμερα αυτοί οι άνθρωποι δεν βρίσκονται στη ζωή. Χαίρομαι που ο κόσμος της Ανόρθωσης στέλνει μηνύματα. Δεν θα δεχθούμε αυτά που δεχθήκαμε σε αυτά τα 50 χρόνια. Και αυτό ισχύει και για τη Σαλαμίνα.

Δεν είχαμε ποτέ πρόταση για ανέγερση κοινού γηπέδου.

Όσον αφορά τη βελτίωση των δικών μας γηπέδων προχωρήσαμε με αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς και παρουσιάσαμε το κόστος σε διάσκεψη. Θα γίνουν γήπεδα νέας γενιάς, μιλάμε για γκρέμισμα και αυτό είναι σταδιακό σε 4-5 χρόνια. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες δύο ομάδες, ήταν απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης.

Ο ΠτΔ γνώριζε το θέμα και έβαλε τεχνοκράτες να το μελετήσουν, μας έδειξε ότι υπάρχει διάθεση για βοήθεια.

Χτίστηκε στη Λεμεσό γήπεδο και δεν φοβηθήκαμε το κόστος. Κάποιοι προσπαθούν με διάφορους τρόπους να ξεχαστεί ο πρόσφυγας

Η αντίδραση των προσφύγων θ' αρχίσει από το ποδόσφαιρο

Η υπόσχεση από τον ΠτΔ είναι μία νέα συνάντηση σύντομα - Μας έδωσε την εντύπωση ότι είναι αποφασισμένος».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο