"Είναι ξεκάθαρο το θέμα για Φιντέλις"

Η προετοιμασία της ΑΕΛ συνεχίζεται κανονικά στη Βουλγαρία λίγες ημέρες πριν η ομάδα δώσει το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Η ομάδα θα μεταβεί οδικώς στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Δευτέρα και αφού αναχωρήσει από το βασικό στάδιο προετοιμασία της.

Οι δηλώσεις της Αριάδνης Γενεθλίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Αρχίσαμε να μετρούμε αντίστροφα. Οι ημέρες λιγοστεύουν. Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά, οι ρυθμοί και η ετοιμότητα της ομάδας έχουν ανέβει αρκετά. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Αύριο έχουμε το τελευταίο φιλικό παιχνίδι στις 18:00, ελπίζουμε ότι θα το έχουμε και σε live streaming από τα ΜΚΔ. Είναι η τελευταία ευκαιρία του Κέρκεζ να δοκιμάσει κάποια πράγματα. Είδε το φιλικό χθες του Άρη με τον Ατρόμητο, πήρε τις δικές του πληροφορίες και περιμένουμε να τις εφαρμόσει. Πήγαν οδικώς από τη Βουλγαρία στη Θεσσαλονίκη για το φιλικό με τους βοηθούς του. Γνωρίζαμε από τν αρχή είναι μία καλή και συμπαγής ομάδα. Θέλουμε να βρούμε τα τρωτά σημεία για να κάνουμε τη ζημιά. Δεν υπάρχει λόγος να έρθουμε πίσω Κύπρο, θα μεταβούμε τη Δευτέρα με το λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Πέμπτης. Η προπώληση μέχρι αύριο είναι αποκλειστικά για τους διαρκείας, οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουν από Δευτέρας".

"Για τον Φιντέλις δεν έχουμε νεότερα, του δίνουμε ακόμη λίγο χρόνο. Έχασε την προετοιμασία και ήταν από τους παίκτες που ο Κέρκεζ υπολόγιζε. Ο λόγος που δεν μπορεί να έρθει είναι ξεκάθαρος, έχει θέμα με το διαβατήριο του, επειδή διαβάζουμε και ακούμε διάφορα".

Για Μακρή και Αντωνίου: "Είχαν γίνει συζητήσεις και ενδιαφέρον, μέχρι εκεί".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο