Έτσι πήρε μεταγραφή στον Απόλλωνα ο Δημητρίου

Από την περασμένη Τρίτη ο Δημήτρης Δημητρίου ανήκει στην οικογένεια του Απόλλωνα, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την ομάδα του Αυγουστή μέχρι το 2023. Ο νεαρός ταλαντούχος τερματοφύλακας, πήρε μεταγραφή από την Ανόρθωση στον Απόλλωνα και τώρα αυτό που πρέπει να κάνει είναι σκληρή δουλειά για να πάρει τις ευκαιρίες του. 

Το SPORTIME έμαθε το παρασκήνιο της μεταγραφής του από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο Τσίρειο στάδιο και σας το μεταφέρει.

Αρχικά να πούμε ότι το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για τον Δημήτρη Δημητρίου είχε ξεκινήσει πριν 2-3 μήνες με τις δύο πλευρές να συζητούν κάτω από πάσα μυστικότητα. Το ενδιαφέρον ήταν υπαρκτό, με τον Απόλλωνα να προσφέρει θέση στο ρόστερ για τον Δημητρίου, όποτε αυτός το επιθυμούσε. Αφού πέρασε λίγο διάστημα με το θέμα να μένει στάσιμο, αποφάσισε η  λεμεσιανή ομάδα όπως δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της, προσφέροντας έναν ποδοσφαιριστή (Μάριο Στυλιανού) στην Ανόρθωση και μαζί με την μεταγραφή του Στυλιανού και οικονομικό όφελος, για να μπορεί να πάρει και ο Δημητρίου μεταγραφή στον Απόλλωνα και να ολοκληρωθεί το deal. Έτσι και έγινε.

Οι βολιδοσκοπήσεις του Απόλλωνα κράτησαν καιρό, υπήρχε υπομονή στις διαπραγματεύσεις, με την ομάδα του Αυγουστή να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να εντάξει στο δυναμικό της ένα νεαρό υποσχόμενο τερματοφύλακα, ο οποίος μάλιστα διατηρούσε την ίδια στιγμή συμβόλαιο με την Ανόρθωση.

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης και ο Πέτρος Κονναφής ήταν από τους πρώτους που έδειξαν το μεγάλο ενδιαφέρον απόκτησης του Κύπριου τερματοφύλακα, είχαν δώσει στήριξη στον Δημητρίου πριν ακόμη βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους "κυανόλευκους", όπως και ο Αυγουστή.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο