Από ιατρικά οι νέοι, δεν θα προβληθεί το φιλικό

Οι δύο νέες αφίξεις της Ομόνοιας στο Μιστράλ, εκεί όπου βρίσκεται η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, των Ισραηλινού εξτρέμ Χεν Εζρά και του επιτελικού μέσου, Μίκαελ Ορτέγα, έφερε μία ικανοποίηση στο "πράσινο" στρατόπεδο.

Μπορεί να υπήρχαν οι ψίθυροι ότι η Ομόνοια παρουσίαζε μία καθυστέρηση στο να κλείσει κάποιες μεταγραφές, όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού ο Λάρκου ήθελε τους καλύτερους και αυτούς που πιστεύει ότι μπορούν να συνεισφέρουν στην ομάδα. Τις τελευταίες ημέρες γινόταν λόγος ότι η επόμενη μεταγραφή θα αφορούσε αριστερό μπακ, όμως οι δύο πιο πάνω ενός εξτρεμ και ενός δεκαριού, φανερώνει την υπομονή που έδειξε ο Αθλητικός Διευθυντής των "πρασίνων" για τις πιο πάνω θέσεις. 

Αυτή την ώρα οι δυο τους περνούν από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων στην Πολωνία και αφού ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους, τότε θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα στην απογευματινή της Τρίτης. Για αύριο η Ομόνοια έχει προγραμματισμένο φιλικό με αντίπαλο την Lechia Gdansk και όπως πληροφορούμαστε δεν θα είναι ούτε τηλεοπτικό, ούτε σε απευθείας μετάδοση με εικόνα από κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Ομόνοιας. 

Υπάρχει πρόθεση να προβληθεί όμως σε μεταγενέστερο στάδιο. 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο