«Οποιοσδήποτε προπονητής θα τον ήθελε στην ομάδα»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού, Γιώργος Κούνου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και απάντησε στις πληροφορίες που θέλουν τον Κουτρουμπή κοντά στην ένταξη του στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του:

Είμαστε ευχαριστημένοι από την προετοιμασία. Οι παίκτες δίνουν το 100% στις προπονήσεις και στα φιλικά. Είχαμε χθες το 3ο φιλικό, όπου η ομάδα χρησιμοποίησε 22 παίκτες. Είδε ο προπονητής μας αν αξίζουν να βρίσκονται σε αυτό το ρόστερ. Ήταν μια ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν.

Η ομάδα του Πάμπου θα είναι ένα αξιόλογο σύνολο που θα μάχεται κάθε βδομάδα και δεν θα παρατά ποτέ. Να δημιουργήσει μια αθλητική ομάδα και θα παίρνει τα αποτελέσματα.

Έχουμε κάνει αρκετές μεταγραφές και αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας. Έχουμε κάνει 13 μεταγραφές και είναι απόλυτα λογικό για μια ομάδα που έρχεται από τη 2η κατηγορία. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο.

Προσπαθούμε να τους πείσουμε να έρθουν στο γήπεδο. Ο καθένας κάνει ότι θέλει, αλλά η ομάδα θέλει τον κόσμο. Η ομάδα θα ενισχυθεί με ακόμα 3 ποδοσφαιριστές με ένα παίκτη σε κάθε γραμμή.

Οποιοσδήποτε προπονητής θα τον ήθελε τον Κουτρουμπή στην ομάδα του. Ο Μηνάς Αντωνίου ανήκει στον ΑΠΟΕΛ και έχει συμβόλαιο. Θέλουμε παίκτες που θα ανεβάσουν την ποιότητα του Ολυμπιακού.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να δημιουργήσει μια ομάδα με στόχο την παραμονή. Θέλουμε θέαμα με καλά αποτελέσματα. Βήμα βήμα στα επόμενα χρόνια να κάνουμε το κάτι περισσότερο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο