Σανγκόι: «Η Κύπρος μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Ισπανία»

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του παραχώρησε ο Γκαστόν Σανγκόι, που χαρακτήρισε ως την «έκρηξή» του την παρουσία του στην Κύπρο, χάρη στην οποία όπως είπε βρήκε την ευκαιρία να παίξει στην Ισπανία.

Αναλυτικά τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Αργεντινού:

Για την επιθυμία του να παίξει στην Αργεντινή: «Ναι προπονούμαι σκληρά με ένα φίλο και είμαι πρόθυμος να παίξω όταν έχω την ευκαιρία. Είναι δύσκολο, ξέρω τις καταστάσεις όμως και δεν κατεβάζω τον πήχη. Ήμουν μικρός και δεν κατάφερα να παίξω εδώ. Έπαιξα μόνο δύο ματς με την Μπόκα για το Σουνταμερικάνα. Για αυτό θέλω να παίξω εδώ. Είμαι σε μια ηλικία που λόγω εμπειρίας μπορώ να βοηθήσω. Θα είναι ιδανικό μετά από τόσο καιρό μακριά από την οικογένειά μου. Αυτό που σχεδιάζω είναι να μείνω εδώ στην περιοχή γιατί η γυναίκα μου είναι ξανά έγκυος».

Για την παρουσία του στην Κύπρο: «Η έκρηξή μου ήταν στην Κύπρο όπου έπαιξα για τρία χρόνια κάτι που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Ισπανία. Στη συνέχεια ξαναήρθα στην Κύπρο όπου έπαιξα για δύο χρονιές στην Ευρώπη. Παίζοντας σε μια διεθνή διοργάνωση ήταν εξαιρετικό αφού έμαθα πολλά. Στη συνέχεια στην Πολωνία πήγα ένα βήμα πίσω και στην Ινδία είχαν την ατυχία με τον τραυματισμό. Όμως εκεί είχα την εμπειρία με τον Ντιέγκο Φορλάν ένα φοβερό παίκτη”.

Για τις εμπειρίες που έχει: «Τώρα που το σκέφτομαι είναι λίγο περίεργο όμως όταν παίζεις τα ξεχνάς όλα. Στην αρχή είναι εκπληκτικό να παίζεις στο Μπερναμπέου τόσο για το γήπεδο όσο και κόντρα στη Ρεάλ. Όμως μετά το ξεχνάς και είναι απλά ποδόσφαιρο. Τα άλλα απλά μένουν στη μνήμη. Πιστεύω πως εμείς οι Αργεντίνοι προσαρμοζόμαστε γρήγορα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο