"Απογοητευτικό νούμερο"

Η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την επόμενη μέρα και τόνισε τον απογοητευτικό αριθμό των διαρκείας.

Οι δηλώσεις της:

-Αναμένουμε τις εξελίξεις του σωματείο για την Συνέλευση. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την ΑΕΛ και να φύγει έτσι ξαφνικά. Είναι μια μεταβατική περίοδος οπότε χρειάζεται χρόνος για να γίνει σωστά. Η ΑΕΛ λειτουργεί κανονικά και η ομάδα προετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος.

-Είναι η στιγμή που ο κόσμος πρέπει να δείξει την αγάπη του για την ομάδα, αγοράζονται εισιτήριο διαρκείας ή αντι-κάρτα. Η ΑΕΛ είναι ιστορικό σωματείο και πρέπει να πρωταγωνιστεί.

-Απογοητευτικό νούμερο των διαρκείας. Ούτε μετά την συνέλευση που έγινε ξεκάθαρο ότι ο κόσμος πρέπει να βγει μπροστά. Δυστυχώς δεν είδαμε την ενεργοποίηση του κόσμου αυτές τις μέρες.

-Δεν πιστεύω ποτέ να επιτρέψει κανένας να χαθεί η ΑΕΛ και να μην υπάρχει αύριο.

-Ο αποκλεισμός δεν άφησε ευχάριστα συναισθήματα πίσω του. Όσοι είδαν το παιχνίδι, κατάλαβαν ότι αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση.

-Το ποδόσφαιρο έχει και τις άσχημες στιγμές. Πρέπει να σηκώσουμε μανίκια για την επόμενη μέρα.

-Χωρίς λεφτά δεν μπορείς να κάνεις μεταγραφές. Η ομάδα έχει ανάγκη μικρές προσθήκες. Αν θέλουμε κάτι παραπάνω, θα πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια.

-Δεν είναι σε καμία περίπτωση η ΑΕΛ που την είχε αναλάβει ο Ανδρέας Σοφοκλέους. Έχει καταφέρει να την κάνει βιώσιμη.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο