Λάβρος κατά της διαιτησίας ο Κ.Φιλίππου: «Δεν είναι Θεός ο Θεουλή, έδειξε τις προθέσεις του...»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον πρόεδρο του Εθνικού Άχνας Κίκη Φιλίππου για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα, με τον κ.Φιλίππου να είναι λάβρος κατά της διαιτησίας του κ. Θεουλή στο πρόσφατο ματς με την Πάφο. 

Οι δηλώσεις του στον Super Sport FM:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, εμείς παρά τα αγωνιστικά προβλήματα και με απουσία 6 βασικών παικτών ήταν εκτός. Αυτοί που τους αντικατέστησαν έδειξαν ότι μπορούν, έχουμε βάθος. Παίξαμε με μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες της Κύπρου. Οι παίκτες είναι και αυτοί άνθρωποι, συμβαίνουν κάποια πράγματα στην ομάδα που τους επηρεάζουν. Δεν τελείωσε τίποτα για τον Εθνικό και δεν εφησυχαζόμαστε. Το παιχνίδι με την Πάφο γνωρίζουμε ποιος διαιτητής ήταν (Θεουλή), μας τα έκανε μαντάρα και 20 μέρες πριν στο Δασάκι».

«Ο κ. Μεσίνα θεώρησε ότι θα ήταν εύκολο απόγευμα. Ο ΒΑΡίστας ήταν στραβομάτης, έπρεπε να βάλει στο VAR ξένο. Πριν 10 μέρες ένας ΒΑΡίστας με πήρε τηλέφωνο και μου απολογήθηκε για αλλοίωση αποτελέσματος. Ο Θεουλή δεν είναι από τους καλύτερους ρεφ, δεν είναι Θεός ο Θεουλή. Χθες ο κ.Θεουλή δεν είδε ότι το δεύτερο γκολ της Πάφου ήταν φάουλ; Δεν είχε την ευαισθησία ο ΒΑΡίστας όμως να του το πει. Βλέποντας έναν ρεφ αξιολογείς από τα πρώτα λεπτά».

«Στο 9ο λεπτό με το πρώτο φάουλ έδειξε τις προθέσεις του. Η συμπεριφορά του δεν ήταν επιτρεπτή, καταλαβαίνεις από πριν ξεκινήσεις το αποτέλεσμα. Πήγαινε το ματς στο 87’ δεν δέχομαι ότι εκείνο το άγγιγμα δημιούργησε τέτοια πτώση. Ένας έμπειρος ρεφ καταλαβαίνει αν ήταν αρκετό για  τέτοια πτώση. Άνιση μεταχείριση των μικρομεσαίων ομάδων… Δεν υπάρχει σεβασμός, ήταν άπειρος ο ΒΑΡίστας. Από τη διαιτησία μπορεί να χάσαμε και την πρόκριση του κυπέλλου. Πρέπει να το δει λίγο περισσότερο η ΚΟΠ, προβληματίζομαι δεν έχω λόγια να πω των παικτών. Στείλαμε 4 φορές επιστολή για τον συγκεκριμένο διαιτητή».

«Ο Κούμας θεωρεί ότι είναι μία ανεξάρτητη επιτροπή των διαιτητών, δεν μπορεί να παρέμβει. Είμαστε 14 ομάδες και πρέπει να υπάρχει σε όλες σεβασμός».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο