«Με την ίδια προσέγγιση και με Ανόρθωση» - σχόλιο για τη διαιτησία

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου του Απόλλωνα Φανούριου Κωνσταντίνου μετά το διπλό στην Αρένα και τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έχει η ομάδα.

Οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0:

«Σημαντική νίκη για μας, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι φτάσαμε σε δίκαιο τρίποντο σε μία δύσκολη έδρα. Είναι δύσκολα τα δεδομένα για την εξάδα, είμαστε ρεαλίστες. Ο Απόλλωνας αδίκησε τον εαυτό του, τον αδίκησε και η μπάλα. Όταν δεν είσαι αποτελεσματικός τότε οι καλές παρουσίες δεν εξαργυρώνονται, τα στατιστικά δεν σου δίνουν τίποτα στο ποδόσφαιρο. Δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε, η ελπίδα του κ. Ματσίν μας δίνει ελπίδα. Ο Απόλλωνας είναι συνήθως η ομάδα που δίνει τον ρυθμό στον παιχνίδι. Προσπαθεί να οδηγήσει την ομάδα σε καλύτερες αγωνιστικά μέρες. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε ουσιαστικά το διάστημα που ακολουθεί, να παλέψουμε και να κατακτήσουμε το κύπελλο».

«Με την Ανόρθωση πάμε με την ίδια προσέγγιση παρά τα πολλά μας αγωνιστικά προβλήματα. Θα παίξουμε με τον κόσμο μας. Πάμε με όπλο το κίνητρο μας, θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε».

Τα αγωνιστικά νέα: «Σιέλβικ και Γιούρσεβιτς έξω. Ο Κολ είναι αμφίβολος, ο Χάμπος μάλλον θα είναι εκτός για το επόμενο. Ο Εκπολό επανέρχεται. Μάρκεζ και Σανγκάλ συμπλήρωσαν κάρτες θα αποφασίσει σήμερα ο προπονητής γι’ αυτούς. Ο Σάντος είχε πρόβλημα με την ωμοπλάτη, θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε και σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο. Σε κάποια στιγμή βγήκε ο ώμος του στον αγώνα με την ΑΕΚ, όμως είναι πρόβλημα που θα πρέπει να αποκατασταθεί ώστε να είναι έτοιμος για τη νέα χρονιά. Ο Κοστάκε θα προπονηθεί κανονικά, για τον Πειμπέρες θα το δούμε. Ο Βαλμπουενά είναι τεράστια προσωπικότητα και παίκτης, από τους καλύτερους ξένους που πέρασαν από το πρωτάθλημα μας. Ηχηρό παράδειγμα για πολλούς».

«Δεν έχουμε ενημέρωση για το πότε θα παιχτεί το ματς με την ΑΕΛ. Είναι σωστό και πρέπον ο κόσμος να διατηρήσει τη ψυχραιμία του. Θα είναι δυνατή αναμέτρηση για γερά νεύρα. Το πιο αμφίρροπο ντέρμπι, δεν μπορούμε να πούμε για προγνωστικά».

«Η διαιτησία σε γενικές γραμμές με την ΑΕΚ ήταν καλή, δεν ξεκαθαρίζει και τόσο το πλάνο γι’ αυτό και μένει αυτό το ερωτηματικό στη φάση με τον ποδοσφαιριστή μας αν χτύπησε η μπάλα στο χέρι. Οι λήψεις που υπάρχουν από την τηλεοπτική κάλυψη πολλές φορές δεν βοηθούν, είναι σωστό να δίνονται στη δημοσιότητα οι διάλογοι, κανείς δεν μπορεί να κριθεί. Μας άφησε ερωτηματικό».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο