Φοβερό βίντεο για την έναρξη των πλέι οφ: ««Μαγεία-Πάθος-Ανατροπές»

Η Cablenet με Δελτίο Τύπου κάνει αναφορά στα παιχνίδια της Β' φάσης του πρωταθλήματος. Κάλυψη με 12 κάμερες, 4 box φακούς και super slow motion κάμερα. Σε ορισμένες αναμετρήσεις θα υπάρχει κάλυψη με 14 κάμερες.

Αναλυτικά:

«Μαγεία. Πάθος. Ανατροπές. Μια σειρά αγώνων στη Β’ φάση… γεμάτη συναισθήματα. Αντάλλαγμα; Το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλητή και τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Η Cablenet Sports ετοιμάζεται να φιλοξενήσει στα κανάλια της σπουδαία παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος, με τις ισορροπίες να είναι λεπτές. 3 από τις 4 ομάδες της πλατφόρμας μας εισήλθαν στο πρώτο γκρουπ, με 15 από τα 30 παιχνίδια να μεταδίδονται αποκλειστικά μέσω της Cablenet  Sports. Βέβαια και τα υπόλοιπα ντέρμπι θα τα απολαύσετε στα κανάλια μας.

Όλα τα παιχνίδια μας θα γίνουν με 12 κάμερες, 4 box φακούς και super slow motion κάμερα. Σε ορισμένες αναμετρήσεις θα υπάρχει κάλυψη με 14 κάμερες.

Η εκπομπή Match Day με καινοτόμα στοιχεία, κάρτες και αναλύσεις, θα φέρνει κοντά σας όλο τον απόηχο των αναμετρήσεων όπως και ένα ενδιαφέρον pre game με ζωντανές συνδέσεις στα γήπεδα.

Ακολουθεί το promo που ετοίμασε η Cablenet Sports για τη Β’ φάση του πρωταθλήματος».

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο