Οι προθέσεις Μπεργκ και το ιδιαίτερο του Ουζόχο

Στις 19:00 η Ομόνοια δίνει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στην παρουσία κόσμου, είναι τα αποκαλυπτήρια της φετινής ομάδας και οι "πράσινοι" έχουν την ευκαιρία υπό τις οδηγίες του Μπεργκ να αποδείξουν σε μία πρώτη ευκαιρία ότι έχει γίνει μία αρκετά καλή δουλειά. 

Το σημερινό φιλικό με την Ανόρθωση θα βγάλει προς τα έξω και τις προθέσεις του Μπεργκ για τους βασικούς της νέας σεζόν, αφού έχουν γίνει ήδη οι δοκιμές στην Πολωνία και στην Κυπερούντα και σήμερα ίσως ήρθε η ώρα που ο Νορβηγός τεχνικός θα παρατάξει την εντεκάδα που θα χρησιμοποιήσει σε μεγάλο βαθμό στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.  

Ιδιαίτερος ο σημερινός αγώνας για τον Φράνσις Ουζόχο, που μετά την περιπέτεια με την Ανόρθωση, καλείται ν' αγωνιστεί πρώτη φορά ενάντια στην πρώην του ομάδα, έστω και αν αυτός είναι αγώνας φιλικού χαρακτήρα. Ο Ουζόχο που αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον 'ασο' της Ομόνοιας, με την τριάδα να συμπληρώνει ο Παναγή και ο Χαράλαμπος Κυριακίδης. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας έχει μία δεύτερη ευκαιρία στο κυπριακό πρωτάθλημα να αποδείξει τι αξίζει μετά το επεισοδιακό του πέρασμα από την "Κυρία" με το γνωστό θέμα του δελτίου υγείας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο