Λάζος για Κωστή: "Δεν παραχωρείται"

Ραδιοφωνικές δηλώσεις στο Super Sport FM παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος σχετικά με τις πληροφορίες για πρόταση του Ολυμπιακού Πειραιώς για τον Ιωάννη Κωστή.

Ο κ. Λάζος ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι ο νεαρός παίχτης δεν πρόκειται να παραχωρηθεί σε καμία ομάδα φέτος, κλείνοντας ουσιαστικά στην πόρτα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

«Είναι κάποια πράγματα που τα περιμένεις, εμείς έχουμε μάθει να εκτιμούμε τους νεαρούς. Υπάρχει ενδιαφέρον εδώ και δυο βδομάδες για τον ποδοσφαιριστή από ομάδες του εξωτερικού. Δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες, θα το διαχειριστεί η διοίκηση. Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος, είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα παραχωρηθεί φέτος, είναι πολύτιμος για μας ενόψει της νέας περιόδου. Δεν θα παραχωρηθεί οποιαδήποτε πρόταση και αν έρθει για τον παίκτη αυτή την περίοδο, αλλά θα καθίσουμε να δούμε το θέμα ως διοίκηση. Θα σεβαστούμε και τα θέλω του ποδοσφαιριστή. Είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμη».

Ούτε για πρόταση μισού εκατομμυρίου; «Είναι απαραίτητος στο ρόστερ, οποιαδήποτε χρήματα και να μας δώσουν μπορούμε να τα πάρουμε ίσως και περισσότερα τη νέα χρονιά, δεν θα παραχωρηθεί φέτος».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο