Η Σαλαμίνα διαψεύδει τα δημοσιέυματα για Κωστή

Τη στιγμή που όλα τα ελλαδικά ΜΜΕ μιλούν για συμφωνία Ολυμπιακού-Σαλαμίνας για την παραχώρηση του Ιωάννη Κωστή έναντι 500 χιλιάδων ευρώ, ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρολεύκων Δημήτρης Λάζος, μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο διέψευσε κάτι τέτοιο. Επανέλαβε ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η μεταγραφή να κλείσει από τώρα, αλλά να ισχύσει από του χρόνου.

«Το περιμέναμε. Έχουμε επίσημο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, αλλά δεν θέλουμε να μπούμε σε ονοματολογία. Ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται, κρίνεται απαραίτητος στο πλάνο του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Οποιαδήποτε πρόταση έρθει στα γραφεία θα εξεταστεί, αλλά για την επόμενη περίοδο. Το ξεκαθαρίσαμε ότι δεν τον παραχωρούμε τώρα και θα διαπραγματευτούμε για τη νέα περίοδο.

Για το ενδεχόμενο να κλείσει τώρα η μεταγραφή, αλλά για να παραχωρηθεί του χρόνου

«Ναι. Τον θέλουμε για αγωνιστικούς λόγους τον ποδοσφαιριστή. Θα διαπραγματευτούμε τη μεταγραφή, αλλά για την επόμενη περίοδο. Είναι κοστολογημένος ο ποδοσφαιριστής. Μιλάμε για το μεγαλύτερο περιουσιακό κυπριακό στοιχείο της ομάδας. Ήμασταν οργανωμένοι για τις προτάσεις προκειμένου να τις διαχειριστούμε. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για ποσά. Το ξεκαθαρίσαμε στους ενδιαφερόμενους. Το επαναλαμβάνω ότι ο παίχτης θα είναι μαζί μας και τη νέα περίοδο».

Για τα δημοσιεύματα που μιλούν για οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς

«Το διαψεύδω. Είμαστε σε ένα στάδιο επαφών, αλλά δεν συμφωνήσαμε με κανένα σύλλογο. Πρέπει να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο για κάτι τέτοιο».

Για την προετοιμασία της ομάδας

«Δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο, να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο μακριά από σκοπιμότητες. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να το πετύχουμε, όπως πέρυσι»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο