Η τελευταία φορά, πέρσι τον Δεκέμβριο 

Η ΑΕΚ έβαλε μία τελεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι δεν της βγήκε και τόσο καλά φέτος, με την ομάδα της Λάρνακας να γράφει τον επίλογο της στην Ολλανδία απέναντι στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ που είναι μία ομάδα που δεν μας έχει συνηθίσει ούτε στις ήττες ούτε στο να δέχεται αρκετά γκολ. Παρ' όλα αυτά όμως η ανωτερότητα της Γάνδης την περασμένη Πέμπτη δεν της άφησε και πολλά περιθώρεια, αποχαιρετώντας για φέτος την Ευρώπη με ήττα. Ο Τζόναθαν Νταβιντ και η παρέα του πέτυχαν εις βάρος της ΑΕΚ τρία γκολ, με τον Τόνιο ανήμπορος να αντιδράσει να δέχεται αυτά τα γκολ που άφησαν την ομάδα του εκτός Ευρώπης. Η τελευταία ήττα της ΑΕΚ με περισσότερα από ένα γκολ ήταν τον Δεκέμβριο του 2018 (1-5) σε παιχνίδι στη φάση των ομίλων με αντίπαλο την Μπάγερν Λεβερκούζεν, όταν οι Λαρνακείς δέχθηκαν αυτή τη βαριά ήττα στο ΓΣΠ από τους Γερμανους. 

Μετά τον Δεκέμβριο ακολούθησαν άλλες τέσσερις ήττες και όλες ήταν με το ίδιο αποτελέσμα (1-0). Ο Τόνιο είδε τον αντίπαλο να τον κερδίζει σκοράροντας τρία τέρματα κάτι στο οποίο δεν είναι συνηθισμένος... 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο