Δεν παίρνουν ρίσκα με Μπιντά

Παρά την πρόκληση μιας ακόμα συμμετοχής στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ που ακολουθεί, στον Απόλλωνα δεν υπάρχει η παραμικρή πρόθεση να πάρουν οποιοδήποτε ρίσκο με τον Ροζέρ Μπιντά.

Ο Γάλλος μέσος τραυματίστηκε στον επαναληπτικό κόντρα στη Σάμροκ και ως αποτέλεσμα έλειψε και από τα δύο παιχνίδια κόντρα στην Αούστρια. Η πιθανότητα επιστροφής του στην αποστολή ενόψει PSV Αϊντχόφεν είναι μεν υπαρκτή, όμως δεν συγκεντρώνει παρά λίγες πιθανότητες κάτι που φαίνεται βάσει των όσων δήλωσε και ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα τόνισε ότι υπάρχει σκέψη να προφυλαχθεί για ακόμα τουλάχιστον μια εβδομάδα, ίσως ακόμα και για δέκα μέρες ο ποδοσφαιριστής, ώστε να αποθεραπευτεί εντελώς και να μην υπάρξει οποιοδήποτε ρίσκο που μπορεί να εμπεριέχει η πρόωρη επιστροφή του. Άλλωστε, η ομάδα έπαθε και έμαθε με τα πολλά και μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών που είχε την περσινή περίοδο και δεν επιθυμεί να επαναληφθεί ανάλογη κατάσταση φέτος, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν πολλές και ποιοτικές λύσεις στο ρόστερ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο