Έντονος Θεοχάρους για το γηπεδικό: «Θα έχουμε προβλήματα με αυτό»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους και μεταξύ άλλων σχολίασε τη νίκη επί της Ανόρθωσης, το κύπελλο αλλά και για το γηπεδικό.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί της Ανόρθωσης: «Ήταν μια καλή, σοβαρή, μεστή εμφάνιση μετά και την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η ομάδα παρουσιάστηκε όπως έπρεπε».

Για την συνέχεια: «Εύχομαι την ποιότητα της ομάδας να την δούμε στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια, τρεις τελικούς δύο πρωταθλήματος και τον τελικό για να πάρουμε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο και έναν τίτλο».

H ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση: «Μπορεί να νικήσαμε τον Απόλλωνα στο τελευταίο λεπτό αλλά δεν κινδυνέψαμε. Με την Ανόρθωση κάναμε πολλές ευκαιρίες. Είμαστε σε ένα καλό φεγγάρι και θα μας βοηθήσει στα τρία παιχνίδια που απομένουν. Το έλεγα από την αρχή ότι μπαίνουμε στα πλέι οφ με γεμάτο ρόστερ και βάθος, δεν το δείξαμε στην αρχή αλλά προς το τέλος είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Είναι σημαντικό που κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Είμαστε και κοντά και μακριά από τους στόχους που θέσαμε».

Για την προσέλευση του κόσμου ο οποίος ζήτησε το Κύπελλο: «Είχαμε καλή προσέλευση παρόλο που για πρώτη φορά περίμενα περισσότερους. Έχουμε την δυνατότητα να έχουμε ένα γεμάτο «Στέλιος Κυριακίδης». Αν νικήσουμε τον Άρη θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο στην τελευταία αγωνιστική. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι μεγάλωσε αυτή η ομάδα και πρέπει να την σπρώχνουν».

Είστε σε επαφές με τον Τάνκοβιτς για ανανέωση; «Μιλήσαμε ναι. Το είπε και ο ίδιος ότι θέλει να μείνει. Είναι παίκτης βαρόμετρο, είναι επαγγελματίας σε όλα του, δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Είναι κόσμημα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Είμαστε σε επαφές, σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».

Πότε θα γίνει σύσκεψη για τον τελικό; «Την ερχόμενη Πέμπτη στην ΚΟΠ θα γίνει η σύσκεψη και θα τακτοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες».

Για το γηπεδικό: «Θα μας προλάβουν πολλά γεγονότα και σημειώστε το. Θα έχουμε προβλήματα με αυτό το θέμα».

Δεν υπάρχει κοινή γραμμή με τον Γ.Σ. Κόροιβο; «Ακόμα και ο Γ.Σ.Κόροιβος λέει ότι η Πάφος FC όφειλε να μεριμνήσει που θα παίξει. Θα χτίσουμε γήπεδο σε ένα χρόνο; Στην Πάφο είμαστε και ο τελευταίος τροχός της άμαξας και είναι δύσκολο. Αυτά που λέει ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ και λέει εξυπνάδες ότι πρέπει να κάνουμε μόνοι μας γήπεδο, εμείς του λέμε να ενδιαφέρονται ολόχρονα για τους αθλητές τους. Ο πρωταθλητής ο Κεσίδης δεν έχει που να αθληθεί και θα τον βοηθήσουμε εμείς».

Υπάρχει και το συμβόλαιο: «Δεν έπρεπε να γίνει ανακατασκευή ταρτάν 1,8 εκατομμυρίων σε γήπεδο που πρέπει να κατεδαφιστεί. Ήταν ένα λάθος, έπρεπε να βρεθούν άλλες λύσεις για το θέμα του γηπεδικού. Περιμένω να έχουμε σοβαρά θέματα το καλοκαίρι».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο