Πηλακούτας: "Στόχοι μας η διεκδίκηση των δύο εγχώριων τίτλων, δύσκολα ο Μαργκάσα"

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο από τον εκπρόσωπο τύπου της Ανόρθωσης Σάββα Πηλακούτα για τα αγωνιστικά και για τη δύσκολη πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή με την ΑΕΛ στο Τσίρειο.

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο:

"Κάνουμε αρχή μ' ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία σκληροτράχυλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ. Φάνηκε και πέρσι και στα δύο παιχνίδια με τον Άρη στο Γιουρόπα Λιγκ. Εμείς θέλουμε να κάνουμε αρχή με το δεξί και να παρουσιάσουμε αγωνιστικά αυτά που χρειάζεται για να μπορέσει να πάρει τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Μελετήσαμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου. Δεν φτάνει μόνο να διαβάσεις τον αντίπαλο, πρέπει να τα δείξεις και εντός γηπέδου με πάθος και αποφασιστικότητα. Η διεκδίκηση των δύο εγχώριων τίτλων είναι οι στόχοι. Η πορεία που είχαμε τα τελευταία χρόνια, ίσως να έβγαλε από το μυαλό κάποιων ότι η ομάδα πάει για τις επιτυχίες. Αυτό πρέπει να μεταφέρουμε και σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος φαίνεται ότι θα είναι δίπλα μας στη νέα προσπάθεια, κομμάτι ιδιαίτερα σημαντικό".

Για αγωνιστικά: Χθες αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση, σήμερα θα περάσει από MRI. Δεν υπολογίζεται ούτε Αρτυματάς, ενώ ο Ράγιος προπονείται κανονικά. Οι πιθανότητες να προλάβει ο Μαργκάσα δεν είναι με το μέρος του. Οι Σελίν και Λόρια καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια, κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ντέρμπι. Το Σάββατο μετά την τελευταία προπόνηση θα γνωρίζουμε αν μπορούμε να υπολογίζονται.

Για Γιωργαλλίδη: Έχει κάνει την απαραίτητη προετοιμασία και βρίσκεται στο κατάλληλο βαθμό σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρει φανέλα βασικού.

"Δεν έχουμε επίσημη πρόταση για Κατσαράβα". 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο