Πάνω από όλα η σημασία της νίκης

Σκοπός επευτεύχθη. Η Ομόνοια ήθελε πάση θυσία τη νίκη και την πήρε. Στα συν, το γκολ του Ντάρμπισαϊαρ, το είχε ανάγκη. Οι «πράσινοι» μπορούν να αξιοποιήσουν αυτό το θετικό αποτέλεσμα και να πορευτούν με ηθικό και αυτοπεποίθηση. Η εμφάνιση της στο πρώτο μέρος, άγγιξε το υψηλότερο σημείο απαιτήσεων.

Πρεμιέρα, πρώτος επίσημος αγώνας, πίεση και κυρίως η υπόθεση «χημεία». Οκτώ παίκτες της 11άδας έκαναν ντεμπούτο με την ομάδα, Όμως για 45 λεπτά  το «τριφύλλι» είχε συνοχή, καλή κυκλοφορία, έκανε φάσεις, είχε ποιότητα στο παιχνίδι της. Την ίδια ώρα δούλευε καλά και στην ανασταλτική δουλειά, αφού πρακτικά δεν ένιωσε απειλή.

Η επανάληψη ήρθε να φανερώσει ένα αρνητικό δεδομένο, αλλά και ένα θετικό. Η Ομόνοια δυσκολεύτηκε να αναχαιτήσει, όταν η Δόξα ανέβασε τις γραμμές της είχε θέμα στο να ανταποκριθεί και να ελέγξει τον ρυθμό. Αποτέλεσμα αυτού να δεχτεί πίεση, μεγάλη πριν το 2-0, αλλά και σε κάποιο βαθμό μετά το 2ο γκολ. Η Δόξα έφτιαξε 3-4 ευκαιρίες, αλλά εκεί βγήκε το θετικό. Ο Ουζόχο ενέπνευσε σιγουριά, είχε δύο καίριες επεμβάσεις και κέρδισε δίκαια το χειροκρότημα.

Έτσι η ομάδα έβγαλε ανώδυνα την δύσκολη περίοδο στο ματς, αλλά πρέπει να το δουν οι αρμόδιοι, ειδικά αν έχουμε υπόψη, ότι θα έρθουν αγώνες με ισχυρότερες ομάδες. Είναι θέμα συνολικής δουλειάς και πρέπει να βελτιωθεί. Η ανάγκη ενός «εξαριού» υπάρχει κατά την άποψη μας.

Κατά τα άλλα, μπροστά, η Ομόνοια έχει και ποιότητα και ποσότητα. Θεωρούμε δεδομένο ότι με το χρόνο να περνά, η Ομόνοια θα γίνεται ουσιαστικότερη και σαφώς πιο επικίνδυνη. Γενικά ομιλούντες, αν πρέπει να βάλουμε βαθμό στην απόδοση, βάζοντας όλα τα στοιχεία στη συνταγή, θα δώσουμε «πολύ καλά». Και θα σταθούμε πάνω από όλα στη σημασία της νίκης.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο