«Λάβρος» για την κατάσταση του Τσιρείου ο Τιμούρ: «Ήρθα στην Κύπρο πριν από 30 χρόνια και δεν άλλαξε τίποτα εδώ»

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά την ισοπαλία της Ανόρθωσης με την ΑΕΛ:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, για μας τους προπονητές ήταν δύσκολο να συμμετέχουμε στο παιχνίδι, πόσο μάλλον για τους παίκτες. Συγχαρητήρια στον Ντούσαν, του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτά που κατάφερε. Η παρουσία της ΑΕΛ στην Ευρώπη ήταν πολύ καλή, δυστυχώς κάποιες ευκαιρίες δεν σε αφήνουν να περάσεις. 

Δεν θέλω να πω κάτι για το παιχνίδι. Θέλω να ρωτήσω. Είναι υπό προστασία τα αποδυτήρια του Τσιρείου για την αντίπαλη ομάδα; Ελέγξαν τα γήπεδα, δεν είναι μόνος ο αγωνιστικός χώρο που είναι πολύ καλός, υπάρχουν κι άλλα πράγματα που είναι πολύ σημαντικά. Δεν γίνεται να είμαστε στη 15η θέση στην Ευρώπη και να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα. Δεν είναι δυνατόν να παίζεις σε μια πόλη όπως τη Λεμεσό και να μην υπάρχει ένα γήπεδο. Πώς να μην πω τίποτα. Να μαζευτούμε οι υπόλοιπες 11 ομάδες και να βάλουμε από λίγα για να φτιαχτούν τα αποδυτήρια. Έχει 35 βαθμούς και φοβάσαι να μη φύγει ο ανεμιστήρας να κόψει κανένα κεφάλι. Πριν 30 χρόνια που ήρθα, δεν άλλαξε τίποτα».

«Δεν είμαστε ομάδα που πανηγυρίζουμε με τον ένα βαθμό. Αυτά που είχαμε σχεδιάσει πριν το παιχνίδι, λίγο πολύ το καταφέραμε. Παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες. Αν πάει η ομάδα καλά θα έχουμε και τον κόσμο δίπλα μας. Ελπίζω να πάρουμε δύναμη από αυτούς».

«Περνάω από το τούνελ και με παίρνει ο φόβος».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο