Δεν ήταν πολύ μακριά από τα θέλω του Τιμούρ

Η εικόνα που έβγαλε η Ανόρθωση στην πρεμιέρα δεν είχε μεγάλη απόκλιση από τα θέλω του Τιμούρ. Πάντα κάθε αρχή είναι και δύσκολη, όμως το αποτέλεσμα μπορεί στην τελική ν' αφήνει πικρή γεύση, όμως η προσπάθεια και η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών ήταν αυτά που άφησαν ευχαριστημένο τον Γεωργιανό τεχνικό. 

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα δουλέψει πάνω σε αυτά τα καλά διαστήματα που είχε η Ανόρθωση απέναντι στην ΑΕΛ, ούτως ώστε μέχρι το επόμενο επίσημο να παρουσιαστεί μία πιο βελτιωμένη έκδοση της ομάδας. Ο βαθμός και ό, τι δεν πήρε τη νίκη στο ξεκίνημα του νέου μαραθώνιου, ανησυχεί κάπως το τεχνικό τιμ, όμως η γενική παρουσία των ποδοσφαιριστών, έστειλε αισιόδοξα μηνύματα ενόψει συνέχειας. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο κακό τελείωμα αλλά και στις αποκρούσεις του Βοζίνια, αφού ενώ η "Κυρία" είχε τις ευκαιρίες της για το γκολ, εντούτοις έβρισκε εμπόδια.

Τώρα για την Ανόρθωση υπάρχει διακοπή 3 εβδομάδων, αρκετό διάστημα για βελτίωση και ανάλυση ενόψει του επόμενου επίσημου. Αυτή την εβδομάδα πολύ πιθανόν ο Τιμούρ Κετσπάγια να προγραμματίσει φιλικό για να κρατηθούν οι παίκτες του σε εγρήγορση, αφού την αμέσως επόμενη υπάρχει η διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο