Είναι ένα τα κριτήρια και άλλο πως θα κυλήσει η νέα σεζόν - Τι ισχύει στην «Κυρία»

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλλεται απ’ όλους στην Ανόρθωση για να μπορέσει η ομάδα να ξεπεράσει τον σκόπελο των κριτηρίων και να μην βρεθεί προ του φάσματος της αφαίρεσης έξι βαθμών και εμπάργκο μεταγραφών.

Για την ώρα έχει μαζευτεί ένα ποσό πάνω από 600 χιλιάδες και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί ο τρόπος να καλυφτεί ολόκληρο το ποσό.

Από εκεί και πέρα, ακόμη και αν πάνε όλα καλά με τα κριτήρια, αυτό δεν σημαίνει πως λύνονται όλα τα προβλήματα και τα οικονομικά θέματα της ομάδας.

Για τη νέα σεζόν για παράδειγμα, τα έσοδα θα είναι κατά πολύ μειωμένα μετά την προείσπραξη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την διοίκηση Σάντη αλλά και την προείσπραξη τόσο των θεωρείων πολυτελείας όσο και των εισιτήριων διαρκείας.

Ο Πουλλαΐδης τόνισε πως πρόκειται να βοηθήσει με ένα ποσό γύρω στις 400 χιλιάδες κάθε χρόνο για τα επόμενα 3 χρόνια, άρα συνολικά 1.2 εκατομμύρια. Η ομάδα ωστόσο των επιφανών ζήτησε από τον ίδιο ακόμα μεγαλύτερο ποσό, καθώς οι ίδιοι μπορούν να βάλουν μαζί στην ομάδα μόνο 1 εκατομμύριο το χρόνο.

Αυτό σημαίνει πως 1.400.000 είναι εφικτό αυτή την στιγμή να εισέρχεται στα ταμεία σαν έσοδα, σε συνδυασμό με άλλα έσοδα που θα προκύψουν. Σε καμία περίπτωση αυτό το ποσό δεν μπορεί να είναι ικανό τόσο για να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα όσο και για να καλυφτούν παλιές εκκρεμότητες και οφειλές.

Για την ώρα λοιπόν μπορεί να δείχνει ότι το «κεφάλαιο» κριτήρια θα έχει αίσιο τέλος, δεν φαίνεται όμως να ισχύει το ίδιο και για τα δεδομένα της νέας σεζόν. Εκτός κι αν αλλάξει κάτι σε μεγάλο βαθμό. Για την ώρα πάντως, δεν δείχνει να ισχύει κάτι τέτοιο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο