Νέα δεδομένα για Μάρκες

Εκ του αποτελέσματος (έβδομη θέση στο πρωτάθλημα, αποκλεισμός στο κύπελλο, μη έξοδος στην Ευρώπη) ο Απόλλωνας την περίοδο 2023/24 δεν πήρε όσα προσδοκούσε από τις μεταγραφές του.

Ως επιβεβαιωτική του κανόνα εξαίρεση λειτουργεί ο Πέδρο Μάρκες, ο οποίος αγωνίστηκε με τα κυανόλευκα υπό μορφή μονοετούς δανεισμού από την ολλανδική Ναϊμέχεν. Με 18 τέρματα και έξι ασίστ σε 39 συμμετοχές ο Πορτογάλος επιθετικός έπεισε τον λεμεσιανό σύλλογο να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του.

Η αποζημίωση στη Ναϊμέχεν έφτασε τα €300.000, ο 26χρονος υπέγραψε διετές συμβόλαιο και ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, στην οποία οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις θα είναι σημαντικά αυξημένες.

Τόσο η περασμένη περίοδος, η οποία λειτούργησε και ως διάστημα προσαρμογής, όσο και η αποζημίωση για την απόκτησή του βάζουν πρόσθετη πίεση στον Μάρκες.

Από την άλλη, ένας πιο λειτουργικό και ποιοτικό σύνολο, όπως αυτό που φιλοδοξεί να δημιουργήσει ο Απόλλωνας εν όψει της νέας σεζόν, θα βοηθήσουν τον Πορτογάλο να δείξει ένα ακόμη καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο