Ομόνοια / Έτσι προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Στην Ομόνοια ανακοίνωσαν δύο μεταγραφές και φουλάρουν για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Μέχρι στιγμής, αποκτήθηκε ο μεσοεπιθετικός, Εβάντρο Κόστα και ο Γιάννης Μασούρας για το δεξί άκρο της άμυνας. 

Είναι αλήθεια, πως οι δύο πρώτες προσθήκες δεν έκαναν αίσθηση στον κόσμο, ωστόσο, καθρέφτης είναι το γήπεδο για όλους τους παίκτες. Από εδώ και πέρα, Γιάννης Αναστασίου και Βάλντας Νταμπράουσκας προετοιμάζουν το έδαφος για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Γνωρίζουν πολύ καλά και οι δύο, πως πρέπει να προσθέσουν αρκετή ποιότητα στο ρόστερ αν θέλουν να δημιουργήσουν καλύτερη ομάδα τη νέα σεζόν.
 
Υπάρχει πλάνο έτσι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα στα στόπερ, στο δεξί άκρο τόσο της άμυνας όσο και της επίθεσης αλλά και στην μεσαία γραμμή. Ειδικά στην τελευταία θέση, θα γίνουν σίγουρα δύο προσθήκες. 

Χωρίς να υπολογίζουμε τον τραυματία Μπέζους αλλά και τους Κασάμα και Φράνσον που αναμένεται να αποχωρήσουν, στον κατάλογο Α' υπάρχουν αυτή την στιγμή 13 παίκτες. Συνεπώς, θα προσπαθήσουν να ενισχυθούν στην Ομόνοια με νεαρούς για τον κατάλογο Β ή Κύπριους παίκτες, έτσι ώστε να υπάρχει και βάθος στο ρόστερ. 

Οι βασικές εκκρεμότητες όσον αφορά την ενίσχυση, επιβάλλεται να κλείσουν πριν η ομάδα φύγει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Εκεί, μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά θα διαφανεί αν προκύπτουν κι άλλες ανάγκες πέραν από αυτές που αναφέραμε πιο πάνω. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο