Πώς το πλεονέκτημα δεν θα γυρίσει μπούμερανγκ

Η Ανόρθωση συνειδητοποίησε την αναγκαιότητα να γυρίσει σελίδα και πλέον συνειδητοποιεί τι αυτό συνεπάγεται.

Η διαδικασία εξεύρεσης διάδοχης κατάστασης για το αποχωρήσαν Δ.Σ. του Ανδρέα Σάντη αποδείχθηκε και παρατεταμένη και επεισοδιακή. Ο ορισμός διοικούσας επιτροπής δημιούργησε μια επίπεδη ιεραρχία, η οποία επίσης δεν εγγυάται πως εφ’ εξής οι (κρίσιμες) αποφάσεις θα λαμβάνονται γρήγορα.

Η επιλογή του προπονητή το απέδειξε. Ονόματα παρήλαυναν στα ΜΜΕ, τεχνικοί έρχονταν για επαφές και αποχωρούσαν, ο χρόνος κυλούσε -σχεδόν τόσο γρήγορα όσο και οι οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου.

Εν τέλει, δόθηκε ψήφος εμπιστοσύνης στον Γιάννο Οκκά, ο οποίος εξ αρχής προέβαλλε ως η πλέον ρεαλιστική επιλογή. Έστω και υπό συνθήκες που δεν χαρακτηρίζονται ιδεώδεις, ο Κύπριος τεχνικός παίρνει μια αληθινή ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του.

Ελλείψει επαρκούς ρευστότητας το πιο πιθανό σενάριο είναι πως και οι διαπραγματεύσεις με μεταγραφικούς στόχους δεν θα ολοκληρωθούν σε χρόνο dt.

Το (εν τη απουσία ευρωπαϊκών υποχρεώσεων) πλεονέκτημα χρόνου δεν αποκλείεται να γυρίσει μπούμερανγκ: η «Κυρία» να τρέχει να προλάβει και στη βιασύνη πάνω είτε να σκορπά χρήμα που δεν της περισσεύει είτε να προβαίνει σε ακατάλληλες, μη ορθολογικές επιλογές.

Η σύνεση και ο ρεαλισμός είναι οι μόνες εγγυήσεις πως η εν λόγω εξέλιξη θα αποτραπεί.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο