Ψάχνει (και βρίσκει) πολυεργαλεία

Σε πλήρη εξέλιξη παραμένει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ομόνοιας. Οι φίλοι της ομάδας ελπίζουν ότι η εβδομάδα που μπαίνει θα φέρει ανακοινώσεις, καθώς θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας.

Ενόψει της νέας σεζόν, το τριφύλλι ψάχνει να ενισχυθεί κυρίως με πολυεργαλεία, παίκτες πολυθεσίτες, που θα μπορούν να δώσουν λύσεις και αλλού, πέραν της φυσικής τους θέσης, εάν παραστεί ανάγκη.

Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται οι δυο πρώτες φετινές προσθήκες της Ομόνοιας, του μεσοεπιθετικού Εβάντρο Κόστα και του δεξί μπακ Γιάννη Μασούρα, δείχνοντας πιθανότατα εξ αρχής τις προθέσεις για την ομάδα που θέλουν να χτίσουν για τη νέα σεζόν.

Η φυσική θέση του Βραζιλιάνου δίνεται η μεσαία γραμμή, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο επιθετικά άκρα. Ο Έλληνας αμυντικός πέραν από δεξιός οπισθοφύλακας, έχει καλά ανεβάσματα και μαζί με την ταχύτητά του θα δίνει βοήθειες επιθετικά από τα πλάγια.

Δεν αποκλείεται λοιπόν και οι επόμενες κινήσεις της Ομόνοιας να κινηθούν σε παρόμοιο μοτίβο. Οι πράσινοι ψάχνουν, και μέχρι στιγμής έχουν βρει τα πρώτα πολυεργαλεία.

Οι προσδοκίες είναι ψηλές όμως καθρέφτης όλων είναι πάντα το γήπεδο. Τόσο αυτοί που ήρθαν, όσο και εκείνοι που ακολουθήσουν καλούνται να δικαιώσουν όσους τους εμπιστεύτηκαν γι’αυτό το νέο πρότζεκτ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο