Μπροστάρης, ναι, αλλά και… μόνος;

Η προετοιμασία και μαζί με αυτήν η αντίστροφη μέτρηση για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα έχουν αρχίσει.

Στις 18 Ιουλίου η Πάφος FC θα μετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε διοργάνωση της UEFA ευελπιστώντας η πορεία της να μην «εξαντληθεί» στα προκριματικά, αλλά να φτάσει έως την κύρια φάση, η οποία από αυτόν τον χρόνο έχει μορφή πρωταθλήματος και όχι ομίλων.

Μετά την απόκτηση των Κώστα Πηλέα, Ζοάο Κορέια και Νεόφυτου Μιχαήλ στην άμυνα η μεγαλύτερη ανάγκη ενίσχυσης για την κυπελλούχο προκύπτει πλέον στη γραμμή κρούσης.

Οι «γαλάζιοι» έκλεισαν τη σεζόν έχοντας στο ρόστερ τους Ζάιρο, Τβουμάσι, Νταβό, Κοντρέρας και Αμπντουσαλάμοβ, ωστόσο τα συμβόλαια των τριών τελευταίων εξέπνευσαν, ενώ για τον Γκανέζο θα γίνει προσπάθεια λύσης της συνεργασίας, καθώς κινήθηκε (πολύ) κάτω των προσδοκιών.

Ποιος (απο)μένει συνεπώς; Ο αρχηγός! Ο πρώτος σκόρερ της Πάφου θα είναι και στην Ευρώπη ο μπροστάρης της στην επίθεση.

Το ζήτημα για τον Χουάν Κάρλος Καρθέδο είναι, αν ο 32χρονος Βραζιλιάνος θα είναι και ο μόνος επιθετικός περιοχής στα παιχνίδια του α’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Η λογική, αλλά και η σύνεση υπαγορεύουν να έχει αποκτηθεί έως τότε ακόμη ένας γκολτζής, ο οποίος να μπορεί είτε να αντικαταστήσει είτε να πλαισιώσει τον Ζάιρο στη γραμμή κρούσης.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο