Δεύτερος στη λίστα ο Ντόσα, με περισσότερα όμως γκολ

Από τους στυλοβάτες της άμυνας! Το θηρίο όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν οι φίλοι της ΑΕΛ - ο λόγος για τον Ντόσα Τζούνιορ, που βρίσκεται για 3ο έτος στην ΑΕΛ, διανύοντας όμως τη δεύτερη του θητεία στην ομάδα της Λεμεσού.

Στις 7 Αυγούστου ο Κυπροποιημένος στόπερ, έκλεισε 3 χρόνια από την επιστροφή του στη ΑΕΛ, μία ομάδα που έδωσε και πήρε πολλά. Αγαπήθηκε από τους φίλους της ΑΕΛ, είναι από τους ποδοσφαιριστές που τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο, τιμά το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με τον Ντόσα κάθε φορά που αγωνίζεται να μοιάζει σαν λιοντάρι. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός εμπνέει σιγουριά στην αμυνική γραμμή της ΑΕΛ και μ' έναν καλό Τζούνιορ φέτος, μακριά από τραυματισμούς, δεν έχει τίποτα να φοβάται ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Στη σχετική λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τα ρεκόρ συμμετοχών στην ΑΕΛ, ο Ντόσα είναι στη δεύτερη θέση, αφού πρώτος παραμάνει ο Μάριος Νικολάου με 192 εμφανίσεις και 7 γκολ. Ο Ντόσα είναι ο μοναδικός της πεντάδας που είναι ακόμη στο ρόστερ των "γαλαζοκιτρίνων" της Λεμεσού, έχοντας 28 συμμετοχές λιγότερες από τον Νικολάου, έχει όμως 11 περισσότερα γκολ. Ο Ντόσα αν και αμυντικός έχει φτάσει τα 28 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΛ, ένα πάρα πολύ καλό στατιστικό για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα στόπερ.

Η πεντάδα στην ιστορία της ΑΕΛ με τις περισσότερες συμμετοχές:

Μάριος Νικολάου 192 συμμετοχές
Ντόσα Τζούνιορ 164 συμμετοχές
Μάρκο Αιρόσα 155 συμμετοχές
Ουόν 128 συμμετοχές
Εντμάρ 121 συμμετοχές

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο