«Σκληρές διαπραγματεύσεις για Κωστή»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και ερωτηθείς για τις επαφές με Ολυμπιακό Πειραιώς για Κωστή, τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές, αλλά παρουσιάζουν βελτίωση.

Οι δηλώσεις του:

-Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε, όμως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει απογοήτευση. Δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε. Η ομάδα παρουσίασε αρκετά λάθη, αλλά και πολλές αρετές. Πρέπει να αποκτήσουμε ομοιογένεια και να γίνουμε ομάδα. Η διακοπή θα είναι ευεργετική για να δουλέψουμε να γίνουμε πιο ομάδα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Νέα Σαλαμίνα θα παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια.

-Έχουμε προσθέσει αρκετούς παίκτες και χρειάζονται τον χρόνο τους. Έχουμε ποιότητα και πρέπει να γίνουμε πραγματική ομάδα όπως ήμασταν πέρσι. Με τον Ολυμπιακό θα κάνουμε ένα ιδανικό νέο ξεκίνημα για να αποκτήσει καλύτερη ψυχολογία.

-Θεωρώ ότι και στα δυο παιχνίδια αν αγωνιζόταν ο Φουστάρ θα ήταν διαφορετικά τα αποτελέσματα. Είναι ποδοσφαιριστής κλειδί και επηρεάζεται αρνητικά η απουσία του. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η ομάδα θα ξεκινήσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο σε όλο το 90λεπτο. Να έχει σταθερότητα και αγωνιστικό ρυθμό.

-Την Πέμπτη στις 18:00 έχουμε φιλικό με την Ξυλοτύμπου.

-Ο Κωστή είναι δεδομένο ότι θα είναι παίκτης της Νέας Σαλαμίνα στη φετινή περίοδο. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Υπάρχουν σκληρές διαπραγματεύσεις. Παρουσιάζονται βελτιώσεις και συνεχίζεται κανονικά η διαπραγμάτευση.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο