Αποκάλυψη για Κωστή και Ανόρθωση - Η ιστορία...

Ο Νίκος Παναγιώτου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ''Άκου τι λέει'' του Super Sport FM 104.0 και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως ο Ιωάννης Κωστή ήταν στην Ανόρθωση και η Νέα Σαλαμίνα το 2010 τον άρπαξε και αυτό της βγήκε με χίλια αφού είδαμε την εξέλιξη του νεαρού άσου.

Αναλυτικά:

 «Το 2007 σταμάτησα το ποδόσφαιρο και ανέλαβε τις Ακαδημίες της Ανόρθωσης. Ο Κωστή ήταν στις Ακαδημίες της Ανόρθωσης. Τον φέραμε από το Λιοπέτρι. Κάναμε ένα γκρουπ με παιδιά που ξεχώριζαν και είχαν προοπτική. Ο Ιωάννης Κωστή ήταν σε αυτά τα παιδιά. Όταν φύγαμε από την Ακαδημία το 2010 έφυγε και ο Κωστή. Ο φίλος μου ο Τσούκκας τον άρπαξε και τον πήγε στις Ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας στο Αυγόρου. Ήταν όνειρο ζωής του μακαριστού του πατέρα του να τον δει να παίζει μπάλα. Εξελίχθηκε στη Νέα Σαλαμίνα. Βλέπω έναν ποδοσφαιριστή έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα. Είναι ώριμος στο παιχνίδι του, έχει πολύ καλά τρεξίματα. Ένα προτέρημα που είχε από μικρός, δεν του άρεσε να χάνει. Στα 19 του βγάζει τον τσαμπουκά. Την ποιότητα την έχει και δικαίως χτυπά πόρτες μεγάλων ομάδων. Η φετινή χρονιά θα είναι ορόσημο γι’ αυτόν».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο