Πέρασε και από την Κύπρο, έβαλε τέλος στην καριέρα του!

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Μάριο Φελγκέιρας, αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο 32χρονος Πορτογάλος πήρε αυτή την απόφαση και τη γνωστοποίησε δια μέσου των ΜΚΔ χωρίς όμως να αναφέρει τους λόγους που τον έκαναν να αποφασίσει κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά το ποστάρισμα:

«Ευχαριστώ το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν τοποθετούμαι μέσω δημοσιεύσεων, αλλά αυτή τη στιγμή η απόφαση μου το απαιτεί. Από τότε που ήμουν 9 ετών προπονούμουν στο ποδόσφαιρο και στα 15 μου έγινα επαγγελματίας. Ήταν 17 χρόνια επαγγελματικού ποδόσφαιρου, μέσα από τα οποία πήρα καλές και κακές εμπειρίες που σου προσφέρει το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, αν κοιτάξω πίσω βλέπω πως σήμερα είμαι καλύτερος άνθρωπος μετά από όλες αυτές τις εμπειρίες που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια.

Δυστυχώς, πήρα την απόφαση να βάλω τέλος στην καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Οι λόγοι μόνο εμένα αφορούν. Αλλά είχα την ευκαιρία να τελειώσω με μια φανταστική γεύση από αποδυτήρια, που μόνο αυτά προσφέρουν.

Γι’ αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που σε αυτή την περιπέτεια μοιράστηκαν τις μέρες τους μαζί μου. Σε αυτούς που με βοήθησαν όταν το χρειαζόμουν περισσότερο, σε αυτούς που με σήκωσαν όταν έπεσα, σε αυτούς που με καλοδέχθηκαν όπως μου άξιζε, σε αυτούς με δίδαξαν.

Δεν θα μπορούσα να μην τελειώσω με ξεχωριστές ευχαριστίες στην S.C. Espinho που μου πρόσφερε την τελευταία που περιπέτεια. Αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία, δεν θα σταματήσω ποτέ να είμαι ένας από εσάς. Σας ευχαριστώ.

Μια νέα διαδρομή θα έρθει. Και αυτό είναι η ζωή, διαδρομές που πρέπει να ακολουθούμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου με συνοδεύσατε και με στηρίξατε ως ποδοσφαιριστή».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο